Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Implicarea în comunitate reprezintă o valoare majoră pentru Star Transmission și Star Assembly

Ca și companii globale, Star Transmission și Star Assembly poartă un grad ridicat de responsabilitate față de societate. În viziunea noastră, putem avea succes doar dacă ne desfășurăm activitatea într-un mediu în care oamenii pot duce o viață bună așa cum o văd ei. Prin angajamentul nostru social, vrem să aducem o contribuție concretă la binele comun și comunităților de care aparținem.

Scopul nostru este de a atinge echilibrul perfect între creșterea sănătoasă și satisfacerea nevoilor societății, sprijinind diverse proiecte în domenii precum caritate, sănătate, cultură, educație, sport și sustenabilitate, dar și implicându-i pe angajații noștri în programe de voluntariat.

Responsabilitatea socială corporativă este un proces continuu, pentru că urmărim să construim sustenabil.

Cele patru valori ale noastre – integritatea, disciplina, pasiunea și respectul – stau la baza tuturor acțiunilor noastre.

Conform acestei filozofii, Star Transmission și Star Assembly au înregistrat în anul 2022 o valoare totală record de 2,5 milioane de euro în sponsorizări către diverse proiecte comunitare.

Ulpia Ștefan, director general Star Transmission: ”Credem cu tărie în puterea binelui și în abilitățile noastre de a produce schimbări reale și tangibile în viața comunităților noastre. Cu toate acestea, există mereu loc de îmbunătățire, motiv pentru care una dintre prioritățile noastre de business este să continuăm să fim un lider în acțiuni de responsabilitate socială.”

Gheorghe Achim, director general Star Assembly: ”Suntem foarte norocoși să avem o echipă puternică, care stimulează excelența și succesul pentru a ne dezvolta într-un mod constant și eficient mediul. Iar rezultatele pe care le-am avut până acum lucrând cu comunitățile noastre ne oferă impulsul necesar pentru a continua acest tip de acțiuni și în viitor”.

Anul acesta, ne-am concentrat și mai mult atenția pe sănătate și bunăstare socială:

Susținem construirea unui nou sediu al serviciului de ambulanță al Crucii Roșii Române Filiala Alba

Crucea Roșie Română Filiala Alba joacă un rol esențial în strategia noastră de responsabilitate socială, fiind unul dintre colaboratorii noștri de lungă durată. De mulți ani, lucrăm îndeaproape pentru a dezvolta un parteneriat adaptat, reciproc avantajos, pentru a sprijini mai bine comunitățile și nevoile în creștere ale populației vulnerabile din județul Alba. Pentru a putea răspunde cât mai eficient acestor nevoi, susținem Crucea Roșie Alba cu suma de 900.000 de euro pentru construirea și amenajarea unui nou spațiu care va deservi serviciul de ambulanță. Printre alte proiecte implementate de-a lungul anului amintim ajutor umanitar pentru refugiații din Ucraina, campania „Înapoi la Școală”, în care peste 500 de copii din medii defavorizate ale județului Alba au primit ghiozdane complet echipate cu rechizite școlare și produse de igienă și campania de educație pentru sănătate pentru elevi și preșcolari din județ.

Susținem construirea Centrului Național Pediatric Maria Beatrice la Alba Iulia

Pentru noi și Asociația Maria Beatrice, anul 2022 a reprezentat extinderea și aprofundarea angajamentului nostru față de construirea Centrului Național Pediatric Maria Beatrice pentru Terapia și Monitorizarea Prematurului, victime ale accidentărilor și paralizie cerebrală copii, dedicat copiilor din întreaga țară. Pe lângă finanțarea de 600.000 de euro acordată în anul 2021 pentru amenajarea bazinelor de hidroterapie, anul acesta am acordat un sprijin suplimentar de 700.000 de euro pentru finalizarea lucrărilor de amenajare a întregului Modul de Terapie. Peste 2000 de copii din România, accidentați, operați, sau cu probleme la naștere, vor putea beneficia aici de tratamente de lungă durată, în fiecare an.

Alte proiecte derulate pe parcursul anului

  • Am sprijinit achiziționarea unei ambulanțe pentru Serviciul de Ambulanță Socială din Sebeș și lucrări de reabilitare în cadrul Centrului de Transfuzie Sanguină Alba și achiziționarea unui autoturism. Am continuat să finanțăm două case de tip familial în Satul SOS Satele Copiilor din Cisnădie, județul Sibiu, precum și activitatea Centrului de Îngrijire Paliativă Hospice Sibiu.
  • Proiectele noastre educaționale au variat de la reabilitarea de unități de învățământ, la dotarea cu mașină CNC (Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca extensia Alba Iulia), dotarea cu stand didactic a laboratorului de e-mobilitate (Universitatea „1 Decembrie 1918“ Alba Iulia), susținerea programului „Start-up an engineer” sau a concursului „Seismic Design Competition” (UTCN), precum și proiecte a două echipe de robotică din județ (XEO Robotics și Rubix Robotics). De asemenea, am susținut cea de-a treia ediție a campaniei „Povești în dar” pentru distribuirea a 500 de cărți în 12 sate din județul Alba, precum și acordarea de burse unor copii nevoiași cu rezultate bune la învățătură din orașul Cugir (Asociația Ține de Tine!).
  • Am susținut diverse competiții sportive – CugiRace, Alba Iulia City Race, Carolina Bike Race, “Cezar Trophy” a Clubului Sportiv Revolution Academy Alba, concursul de hipoterapie „Cupa MOL pentru sănătatea copiilor”, competiții de tenis ale clubului „Tenis Club Dura”, organizarea de cursuri de ski pentru tineri și adulți cu dizabilități, dar și evenimente comunitare, culturale, campanii de împădurire. Suntem cel mai mare susținător al proiectului „Via Transilvanica” în județul Alba.

De asemenea, închidem anul cu tradiționala campanie ”Shoebox”, în cadrul căreia, cu sprijinul Crucii Roșii Filiala Alba, am livrat peste 1.000 de cadouri de Crăciun către copii și tineri din medii defavorizate din județul Alba.

Prin valorile însușite și managementul orientat spre viitor, Star Transmission & Star Assembly nu numai că asigură competitivitatea pe termen lung, ci sunt, de asemenea, partener de încredere în comunitate. În acest fel, managementul companiilor îndeplinește cu succes obiectivul strategic de creștere calitativă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Asociația Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj a organizat, la Hotelul Univers T, o întâlnire de final de an cu membrele acesteia.

Femeile de afaceri din Cluj s-au reunit la final de an

Articolul următor

S-a semnat contractul și pentru lotul 2 Aghireș – Poieni din modernizarea căii ferate Cluj Napoca – Episcopia Bihor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share