Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Patru stațiuni din Transilvania și Banat, în circuitul Winter Tour

Winter Tour se va desfășura între 7 ianuarie și 12 martie, timp de 10 weekenduri, pe nouă pârtii.

Stațiunile Borșa, Predeal, Muntele Mic și Buscat au fost incluse în programul din sezonul de iarnă.

Winter Tour se va desfășura între 7 ianuarie și 12 martie, timp de 10 weekenduri, pe nouă pârtii. Caravana distracției are pregătite concursuri cu premii, petreceri apres ski, concerte pe zăpadă, lecții gratuite de schi pentru începători și jocuri pentru schiori, snowboarderi, iubitorii de munte și natură.

”Ne bucurăm că sărbătorim 10 ani de Winter Tour, eveniment născut dintr-o dragoste pură a unor prieteni pentru munte și schi. Ne uităm cu drag la un eveniment matur, cu foarte multe activități distractive. Cel mai important este că avem strânsă în jurul nostru o supercomunitate a iubitorilor de sporturi de iarnă din țară, oameni care trăiesc viața din plin”, a spus Tiberiu Pop, organizator al Winter Tour.

În fiecare weekend, din ianuarie până în martie, Winter Tour poposește pe pârtii din țară. Activitățile se desfășoară în fun lounge-ul instalat de obicei la baza pârtiilor. Activitățile încep la primele ore ale dimineții și țin până seara. Cei care ajung la lounge pot să participe la zeci de jocuri de iarnă cu premii, la provocări, dar și să se relaxeze pe fotolii-puf sau să se încălzească în cort.

Sâmbătă seara este timpul pentru apres ski party sau concerte pe zăpadă. Accesul la toate activitățile este gratuit. De-a lungul timpului, Winter Tour a vizitat pârtiile de la Arena Platoș, Arieșeni, Azuga, Borșa, Buscat, Bușteni Kalinderu, Cavnic, Cozla, Piatra Neamț, Icoana, Mărișel, Muntele Mic, Parâng, Poiana Brașov, Predeal, Prislop, Rarău, Straja, Șuior, Șureanu, Transalpina, Vatra Dornei.

Winter Tour 10 începe în weekendul 7-8 ianuarie, la pârtia olimpică Borșa (județul Muramureș), apoi continuă periplul pe Valea Prahovei, la Azuga, Predeal și Bușteni. În februarie începe la Muntele Mic, se întoarce la Borșa, apoi străbate nordul țării spre Rarău, Cavnic și coboară la Buscat, în județul Cluj.

Programul Winter Tour

  • 7 – 8 ianuarie – Borșa
  • 14 – 15 ianuarie – Azuga
  • 21 – 22 ianuarie – Predeal
  • 28 – 29 ianuarie – Bușteni
  • 4 – 5 februarie – Muntele Mic
  • 11 – 12 februarie – Borșa
  • 18 – 19 februarie – Rarău
  • 25 – 26 februarie – Cavnic
  • 4 – 5 martie – Buscat
  • 11 – 12 martie – Sinaia

Winter Tour este cel mai vechi eveniment de iarnă din România. S-a născut din dorința unor pasionați de munte de a promova pârtiile din țară și de a aduce oamenii mai aproape de sporturile de iarnă și de natură. A devenit repede un eveniment de anvergură pe pârtiile de schi, marcând parteneriate cu cele mai frumoase stațiuni de iarnă din țară. An de an, în fiecare weekend, din ianuarie până în martie, Winter Tour se află pe câte o pârtie din România, cu jocuri de iarnă, distracție, muzică, lecții de schi gratuite și concursuri.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Consiliul Județean Timiș a semnat contractul de finanțare pentru reabilitarea clădirilor de la aeroportul Cioca, cel de al doilea aerodrom al Timișoare.

Articolul următor
Asociația Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj a organizat, la Hotelul Univers T, o întâlnire de final de an cu membrele acesteia.

Femeile de afaceri din Cluj s-au reunit la final de an

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share