Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Alianță comercială Cluj – Harghita. Bonas a bătut palma cu Benedek

Arterimpex
Magazinele Bonas au început să comercializeze mezelurile harghitene cu brandul Benedek | Foto: BEI

Doi fabricanți din Transilvania s-au aliat pentru a-și comercializa împreună produsele lactate și de carmangerie.

Conducerea companiei Bonas Import Export (BEI) Dezmir (județul Cluj) a informat cu privire la semnarea unui parteneriat cu societatea Arterimpex Gheorgheni (Harghita), cu 430 de angajați. Ca urmare a demarării parteneriatului, BEI va vinde produse de carmangerie fabricate de Arterimpex sub mărcile Benedek și Gastro Food.

Colaborarea a început prin vânzarea produselor partenerului în cinci dintre magazinele BEI, urmând că numărul locațiilor să crească, pe măsură ce vor fi realizate amenajările necesare. De asemenea, produsele BEI vor fi vândute prin intermediul rețelei de distribuție pe care noul partener o deține.

Arterimpex operează 20 de magazine proprii în județele Harghita, Covasna, Mureș, Brașov și comercializează 180 de produse ale fabricii sub cele două mărci. Aceasta deține propria rețea de agenți de vânzări și distribuție, operațională în nouă județe din Transilvania, deservind săptămânal 2.500 de clienți.

Vor să reducă din costurile de comercializare

“Parteneriatul demarat va avea impact dublu asupra activității Bonas. Primul aspect este reprezentat de diversificarea produselor pe care le vindem în rețeaua proprie de magazine, creșterea vânzărilor, implicit scăderea costurilor de comercializare a produselor proprii.

Un alt aspect important al parteneriatului este promovarea și comercializarea produselor Bonas prin intermediul rețelei de vânzări și distribuție Benedek. Acest parteneriat va avea că efect extinderea Bonas pe piața regională a brânzeturilor și produselor lactate.

Ne bucurăm pentru că reușim să oferim clienților noștri și alte tipuri de produse de calitate în rețeaua proprie, iar produsele noastre vor deveni mai ușor accesibile consumatorilor din Transilvania”, a menționat managementul BEI.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Attila Szoboszlai este proprietar al Podgoriei și Cramei Camăr, iar Dacian Badea, președinte al Fermelor Ecologice Silvania (FES) Cooperativă Agricolă, cel mai mare producător de lapte bio din România.

Antreprenorii Badea și Szoboszlai, onorați cu distincția Soarele Sălăjean

Articolul următor
Încă din momentul inaugurării noii arene, în 2011, sistemul de parcaj de la Cluj Arena a funcționat neîntrerupt, fapt care i-a provocat uzură, generată de imposibilitatea actualizării cu noile tehnologii de plată.

Se instalează noul sistem de parcare de la Cluj Arena

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share