Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Se instalează noul sistem de parcare de la Cluj Arena

Încă din momentul inaugurării noii arene, în 2011, sistemul de parcaj de la Cluj Arena a funcționat neîntrerupt, fapt care i-a provocat uzură, generată de imposibilitatea actualizării cu noile tehnologii de plată.

Administrația județeană a atribuit contractul privind achiziția noului sistem de administrare a parcării stadionului, ce va deservi 300 de locuri la subteran.

„Încă din momentul inaugurării noii arene, în 2011, sistemul de parcaj de la Cluj Arena a funcționat neîntrerupt, fapt care i-a provocat uzură, generată de imposibilitatea actualizării cu noile tehnologii de plată.

Lucrările de instalare a noului sistem vor debuta între Crăciun și Anul Nou, astfel încât să reducem disconfortul pentru public și, din ianuarie 2023, clienții stadionului să se bucure de beneficiile pe care le aduce această tehnologie modernă de acces și plată”, a spus Alin Tișe, președintele Consiliului Județean.

Sistemul de parcaj va fi compus din patru aparate de încasat de ultimă generație, din care două vor facilita plata cu card bancar și telefon, iar celelalte, inclusiv plata cu numerar. Valoarea sistemului este de 644.032 lei.

Acesta va permite atât plata tichetelor orare, prin scanarea tichetului de intrare sau prin introducerea numărului de înmatriculare, cât și plata abonamentelor lunare. În acest fel clienții vor avea acces permanent la sistemul de plată modern, fără a depinde de orarul de funcționare a casieriei.

Accesul și ieșirea din parcarea subterană vor fi facilitate de patru bariere, cu timpi de răspuns foarte scăzuți. Acest fapt se datorează celor patru camere de rezoluție mare, care vor permite citirea automată a numerelor de înmatriculare. În baza acestei facilități vor fi eliberate tichetele imprimate cu coduri de bare pentru vizitatorii de scurtă durată, respectiv carduri de proximitate pentru abonați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Arterimpex

Alianță comercială Cluj - Harghita. Bonas a bătut palma cu Benedek

Articolul următor
Complexul de 9 milioane de euro Borsec Fontana Spa & Balneo, cel mai spectaculos balneospa din România, a fost realizat cu ajutorul consultanților Kronstadt Hospitality și Spa d’Or.

Borsec Fontana își așteaptă oaspeții. Kronstadt Hospitality: “Prevenția va fi pe primul loc”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Milionari din sucuri și ape minerale

Cei mai mari producători de sucuri și ape minerale din România sunt producătorii băuturilor Coca Cola, Roua Munților,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share