Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Investiții pentru modernizarea taberelor Căsoaia și Moneasa din județul Arad

Consiliulor Județean Arad a aprobat reperele tehnice și economice pentru noile investiții de la cele două tabere: Căsoaia și Moneasa.

La Moneasa sunt vizate căile de acces, spațiile verzi și montarea unui totem, iar la Căsoaia se va construi un observator în Parcul de sculptură, 8 pavilioane în tabără, o nouă clădire administrativă, teren de tiroliană și exatlon, se va amenaja parcul și locuri noi de parcare. De asemenea, vor avea loc lucrări de protecție/apărări de maluri si versanți.

Dorim să facem cele două tabere cât mai atractive, să oferim condiții cât mai bune, astfel încât județul nostru să se poziționeze cât mai favorabil pe harta turistică a României. Cât privește tabăra de la Căsoaia, practic vom regândi întreaga zonă, pornind de la modernizarea drumului Mâsca-Măderat-Arăneag, calea de acces cea mai facilă spre Căsoaia. Vom construi o esplanadă la parcul de sculptură, de unde se va putea admira întreaga zonă, vom avea noi locuri de cazare, teren de exatlon și tiroliană, noi locuri de parcare, dotate inclusiv cu stații de încărcare autovehicule electrice. Practic, odată finalizat proiectul, Căsoaia va fi mult mai atractivă. La Moneasa vom amplasa alei noi în tabără, vom revitaliza spațiul verde și vom instala un totem publicitar, alimentat de un panou solar”, a declarat Ionel Bulbuc, vicepreședintele CJ Arad.

Valoarea lucrărilor de la Moneasa se ridică la aproximativ 780.000 de lei, iar cele de la Căsoaia sunt estimate la peste 18 milioane de lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
TrackGPS

AROBS își preia integral entitățile din Republica Moldova

Articolul următor

Emanuel Gyenes – Mani se pregătește pentru a 13-a participare la Raliul Dakar

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share