Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș va fi reabilitat energetic prin PNRR

Valoarea proiectului de reabilitare se ridică la circa 5 milioane de euro.

Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare și Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, au semnat marți, 27 decembrie 2022, la București, contractul pentru un nou proiect de dezvoltare în valoare de 24,7 milioane de lei.

Cu sprijinul oferit prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Consiliul Județean Satu Mare va reabilita din punct de vedere energetic 5 corpuri ale clădirii noi a Spitalului Orășenesc Negrești-Oaș. După lucrările de modernizare, spitalul va fi dotat cu sisteme termice moderne, eficiente energetic și prietenoase cu mediul, ceea ce va reduce semnificativ costurile de întreținere.

Lucrări

Astfel, în cadrul proiectului „Creșterea eficienței energetice a clădirii Spitalului Orășenesc Negrești Oaș, județul Satu Mare”, se vor realiza lucrări de reabilitare termică a elementelor de anvelopă a clădirii, reabilitarea termică a sistemului de încălzire/a sistemului de furnizare a apei calde de consum, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și/sau termice pentru consum propriu și utilizarea surselor regenerabile de energie. De asemenea, vor fi realizate lucrări de reabilitare/modernizare a instalațiilor de iluminat în clădiri, lucrări de reabilitare a instalațiilor de oxigen, dar și recompartimentări interioare pentru organizarea optimă a fluxurilor și circuitelor medicale.

Total
9
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Pe lângă Tarom, care a operat zboruri regulate dinspre București la Baia Mare cu o frecvență de cinci curse săptămânale, HiSky a zburat de la AIM spre Paris Beauvais cu o frecvență de două zboruri săptămânale.

Record istoric de pasageri pe Aeroportul Maramureș

Articolul următor

Nouă proiecte de reabilitare energetică, de peste 6 milioane de euro, prin PNRR la Carei

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
9
Share