Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sălajul a semnat contracte de 3 milioane de euro pe “Anghel Saligny”

Președintele Consiliului Județean (CJ) Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a semnat contractele finanțate prin PNIAS, în valoare totală de peste 15 milioane de lei.

Trei contracte finanțate prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny (PNIAS) au fost semnate de către administrația sălăjeană.

Președintele Consiliului Județean (CJ) Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a semnat contractele finanțate prin PNIAS, în valoare totală de peste 15 milioane de lei.

Acestea vizează punerea în siguranță a trei poduri, două din ele pe Drumul Județean DJ 108S, în localitatea Rus, respectiv Șimișna, și un altul, pe DJ 108E, în localitatea Someș-Guruslău.

Pentru toate aceste obiective de investiții, contractele de execuție sunt semnate. Pentru podurile de la Rus și Someș-Guruslău au fost emise ordinele de începere a lucrărilor. De la bugetul județului fiind decontate deja primele facturi de 2,5 milioane de lei.

Cererile de rambursare aferente urmează să fie depuse în cadrul PNIAS. “Reamintim că, prin PNIAS, județul a obținut o finanțare de 140 de milioane de lei, pentru șapte proiecte de infrastructură rutieră”, a transmis CJ Sălaj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Trimișii Clujului la Singapore explică, pentru Transilvania Business, ce oportunitățile de business s-au deschis după această vizită.

Clujul deschide porțile Uniunii Europene pentru Singapore

Articolul următor

Complexul Matern-Pediatrie, Radioterapia şi Cardiologia arădene au trecut de primul filtru PNRR

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share