Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Familia Ardelean a deschis un complex de agrement în livada Buzești

Restaurantul Andy Bistro este primul obiectiv concretizat din acest complex aflat în fosta livadă Buzești, din comuna maramureșeană Fărcașa, investiție a oamenilor de afaceri Andrei și Alexandra Ardelean.
Cei doi antreprenori au ridicat noul complex într-o zonă care se profilează ca atractivă pentru investiții | Foto: Primăria Fărcașa

Doi antreprenori maramureșeni au concretizat un restaurant cu bar și două terase, care va fi completat cu sală de fitness și piscină.

Restaurantul Andy Bistro este primul obiectiv concretizat din acest complex aflat în fosta livadă Buzești, din comuna maramureșeană Fărcașa, investiție a oamenilor de afaceri Andrei și Alexandra Ardelean.

“Sunt bucuros că, după un an greu, cu tot felul de scumpiri ale materialelor și cu destul de multe probleme de ordin tehnic am reușit să inaugurăm acest complex. Pe lângă restaurant, care are o capacitate de 60 de locuri, la etaj mai avem o sală amenajată ca bar, care dispune de 60 de locuri la mese.

Tot la etaj avem o terasă având o suprafață de 200 mp, iar la nivelul doi, încă o terasă de 100 mp. Restaurantul dispune de o bucătărie dotată cu echipamente de cea mai bună calitate, toate cumpărate din Germania, un cuptor rotativ, pe lemne sau cărbuni, pentru pizza, un grătar automat fix și un grătar mobil.

Avem și o cameră frigorifică spațioasă, vestiare și grupuri sanitare moderne. În primăvară urmează să amenajăm și curtea exterioară cu pavaj sau prin asfaltare. Mai avem un spațiu care va fi amenajat ca sală de fitness.  Tot în viitor vrem să facem și o piscină dotată cu tot ce trebuie pentru ca oamenii să se poată relaxa în voie”, a detaliat Andrei Ardelean.

  

Au apărut două parcuri fotovoltaice, se profilează cel industrial

“Restaurantul pe care-l inaugurăm este cea de-a doua unitate de acest gen din Fărcașa. Mă bucur și apreciez orice tip de investiție care se face în comună în beneficiul cetățenilor ei. Sunt convins că noul restaurant va avea succes, dar vă sugerez să păstrați și să promovați produsele și rețetele din bucătăria tradițională românească”, a îndemnat primarul Ioan Stegeran.

În comuna Fărcașa administrația județeană vrea să concretizeze un parc industrial pe 60 ha. Pe teritoriul acesteia funcționează deja două parcuri fotovoltaice, care totalizează 680 de panouri și o putere instalată de 170 Kw. Scopul acestora este să furnizeze energie electrică pentru uzina de apă și stația de epurare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

FOTO: Valserv revoluționează piața pardoselilor din lemn, valorificând un parteneriat exclusiv cu producătorul german Ter Hürne  

Articolul următor

Au fost recepționate lucrările de amenajare a Parcului Tineretului din Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share