Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Au fost recepționate lucrările de amenajare a Parcului Tineretului din Oradea

La finalul lunii trecute au fost recepționate lucrările de amenajare a Parcului Tineretului, care se întinde pe o suprafață de 1,5 ha.

Proiectul a fost implementat pe o suprafață totală de 15.703 mp, în zona de pădurice situată pe strada George Bacaloglu, fiind votat și finanțat în cadrul programului de bugetare participativă.

Dotări

Dacă înainte de începerea lucrărilor, terenul era unul neamenajat, cu vegetația crescută spontan, acum acesta s-a transformat într-un adevărat spațiu de recreere pentru locuitorii zonei, un spațiu cu locuri de joacă pentru cei mici, cu zone de relaxare, dar și cu facilități de agrement și sport. Astfel, parcul a fost dotat cu terenuri de sport multifuncționale, nocturnă, loc de joacă, alei asfaltate, zone verzi, mobilier urban și iluminat cu LED, deservind cele aproximativ 300 de locuințe individuale din zonă.

De asemenea, zonele verzi au fost plantate cu 132 arbori din speciile: stejar, arțar, pruni ornamentali, catalpa, iar zonele cu pământ au fost însămânțate. Totodată, s-a montat mobilierul urban: 37 bănci în zona locurilor de joacă, a terenurilor multifuncționale și perimetral aleilor propuse, precum și 11 coșuri de gunoi.

Lucrările de amenajare a parcului au fost realizate de firma Construcții Bihor SA, la valoarea de 2,3 milioane lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Restaurantul Andy Bistro este primul obiectiv concretizat din acest complex aflat în fosta livadă Buzești, din comuna maramureșeană Fărcașa, investiție a oamenilor de afaceri Andrei și Alexandra Ardelean.

Familia Ardelean a deschis un complex de agrement în livada Buzești

Articolul următor
Primele comune prinse în caravana Napoca Porolissum (GAL-NP), în 2023, sunt Mărișel, Măguri Răcătău, Beliș, Mărgău, Călățele, Săcuieu, Sâncraiu și Râșca.

GAL Napoca Porolissum, proiecte la foc automat

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share