Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hereclean, raiul cailor din Sălaj

Cei de la Equitas Club Sportiv oferă lecții de călărie atât pentru începători cât și pentru avansați.
Centrul ecvestru din Sălaj a fost inițiat de către doi întreprinzători locali | Foto: Visit Sălaj

Un club de echitație care oferă lecții de călărie pentru începători și avansați a apărut lângă Zalău, devenind una dintre cele mai moderne complexe de acest fel din țară.

“Cei de la Equitas Club Sportiv oferă lecții de călărie atât pentru începători cât și pentru avansați. Locația este una dintre cele mai moderne din România și dispune de o bază materială la standarde înalte, de instructori foarte pricepuți și numeroși cai de rasă. Pe lângă lecțiile de călărie, aceștia dispun inclusiv de o pensiune de cai”, relatează platforma de turism a județului Visit Sălaj.

Equitas este afiliat la Federația Ecvestră Română. Inițiatorii afacerii sunt antreprenorii Călin Radu și Rudolf Moricz, iar Cristian Crecan activează ca medic veterinar. Aici sunt găzduiți 12 cai, majoritatea de sport (unguresc, olandez, german), dar și frizian sau pur sânge arab.

  

Centrul de echitație cuprinde un manej acoperit de 900 mp pentru antrenamentul zilnic (atât în timpul iernii, cât și vara); un grajd modern, echipat cu 18 boxe individuale pentru cai; padoc exterior acoperit, cu adăpători automate și hrănitori; șelărie; vestiare pentru călăreți.

Printre cluburile de echitație înființate în Transilvania se mai numără Pănicel Râșnov, 163 Plopi, Cristina (județul Brașov), Conac Archia (Hunedoara), Riding Resort, Abbatis (Sibiu), Salina Equines, Wonderland, Incitato (Cluj), Drosera, Kentaur, Sylvana (Satu Mare), Barabas, Lipicai – Bartha (Covasna), Scorillo (Mureș), Laurențiu Covaci, Herneacova (Timiș).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Comisia Europeană (CE) a aprobat acordul de parteneriat aferent Politicii de Coeziune 2021–2027, care aduce 46 de miliarde de euro pentru investiții strategice.

Boloș: “2023 aduce oportunitățile cele mai mari pe care România le-a avut vreodată”

Articolul următor

Liderii de business ai Clujului au pregătit noul an la ceas de seară

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share