Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Liderii de business ai Clujului au pregătit noul an la ceas de seară

Ultima reuniune majoră din 2022 a mediului de afaceri clujean, de la Restaurantul Rodizio | Foto: XPN

Peste 100 de manageri ai companiilor locale au participat, la finele anului trecut, la primul eveniment organizat după conceptul XPN Leaders Private Evening.

Inițiativa aparține agenției IntelGlobalis Consulting, fiind derulată prin platforma X Party & Networking (XPN). Acest tip de eveniment vizează o comunicare mai bună a factorilor de decizie din top managementul companiilor, instituțiilor publice, universităților, organizațiilor profesionale, mediului diplomatic.

“Într-o lume în care, paradoxal, eficiența este asociată cu munca statică și izolată, rămânem conștienți de importanța fundamentală a comunicării interpersonale directe, trăite cu toate simțurile. Evenimentele noastre reunesc cererea și oferta, problema și soluția, interesul și oportunitatea, într-o atmosferă relaxantă, elegantă și jovială”, își argumentează demersul fondatorul IntelGlobalis, Florin Bugnar.

Radu Hoza: “Să nu mai repetăm greșelile din 2022”

În deschidere au susținut scurte alocuțiuni principalii parteneri ai Leaders Private Evening. “Mă bucur că avem acces la această platformă care ne face să ajutăm reciproc și să creștem împreună”, a spus Adrian Onacă, manager al Unique Landscaping, companie specializată în amenajări de grădini și spații verzi.

“Sper ca în 2023 recesiunea să fie doar un simplu cuvânt din dicționar”, a menționat Ovidiu Lădar, cofondator al brandului de vestimentație Mezum. “E important pentru noi, antreprenorii, să ne facem în primul rând o retrospectivă pentru a vedea ce am greșit în 2022, dar și pentru a nu mai repeta aceste greșeli”, a remarcat Radu Hoza, CEO al Skiptrans – Jost Group, holding de transport cu sedii în Luxemburg și Belgia.

La întâlnirea de la Restaurantul Rodizio au mai luat cuvântul Mihai Iepure – fondator și CEO al Montegra (companie specializată în sisteme de alarmare), Gabriel Silveșan – director general al Comvel Steel (producător de oțel-beton și componente metalurgice pentru parcuri fotovoltaice), Cosmin Morărescu – managing partner al MOD Studio (birou de arhitectură axat pe eficiență energetică și sustenabilitate).

Evenimente cu caracter multidisciplinar

Printre participanți s-au numărat reprezentanți ai unor companii precum Impress, Co-Invest, ES Elektro, Infomunca, Renolith, Hansen, PMA, Amprenta, Obermair, M Install, Evident, Global Fiscal Solutions, Salus Controls, Zeolites Group, Top Drinks, Imo F Partners, AIMA, Prestigiu SPRL, Stadt, Holisun, Digital Romania, MADD, Profi, ACI, Scala Development, Iuga & Asociații. Invitații au luat parte la o degustare de vinuri de la Crama Fort Silvan, consiliați de către un maestru somelier.

Platforma XPN constă într-o serie de evenimente de networking multidisciplinar dedicate reprezentanților relevanți din mai multe domenii de activitate. Aceasta a luat ființă, în 2015, în urma inițiativei IntelGlobalis de a dezvolta o platformă de networking care să abordeze conceptul într-un mod particular, dintr-o perspectivă multidisciplinară.

Evenimentele sociale organizate sub emblema XPN se adresează persoanelor de la nivel de conducere și specialiștilor din mediile de business, administrativ, academic, diplomatic, artistic. În același timp, sunt deschise și altor persoane interesate de comunitatea XPN.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Cei de la Equitas Club Sportiv oferă lecții de călărie atât pentru începători cât și pentru avansați.

Hereclean, raiul cailor din Sălaj

Articolul următor
Începem anul cu imagini noi de pe șantierul viitorului sediu al Academia Națională de Muzică Gheorghe Dima (ANMGD) Cluj.

Cum arată “Academia Erbașu” de la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share