Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Iulius Mall Cluj a introdus plata parcării prin telefon

IMC a pus la dispoziție aplicația smartphone yeParking pentru gestionarea accesului în parcarea mall-ului și pentru plata acesteia.

Sistemul aduce beneficii majore de confort și economie de timp pentru vizitatori pentru că pot plăti direct de pe telefon, fără a trece pe la automatele SelfPay.

Iulius Mall Cluj (IMC) a pus la dispoziția clienților aplicația smartphone yeParking pentru gestionarea accesului în parcarea mall-ului și pentru plata acesteia. Regulamentul de funcționare a aplicației și parcării poate fi deja consultat. Implementarea yeParking a adus orașului Cluj-Napoca încă un avantaj în ce privește o mobilitate urbană inteligentă, bazată pe tehnologie, care simplifică viața oamenilor.

Tot ce trebuie să facă clienții care ajung la IMC este să își descarce pe telefon aplicația yeParking, disponibilă pe Google Play sau App Store, și la plecare să scaneze tichetul în aplicație. Imediat este calculat costul parcării, care se poate achita în aplicație direct cu cardul bancar sau cu punctele (pK) de loialitate yeParking.

De asemenea, șoferii își pot înregistra mașina în aplicație, iar numărul ei va fi recunoscut la intrare și ieșire. Mai multe informații se regăsesc aici. Parcarea IMC are 2.000 de locuri, atât subterane, cât și supraterane, și este dotată cu un sistem inteligent de management ce utilizează tehnologii moderne de acces, semnalizare, detecţie şi supraveghere.

Gratuitate pentru mașini 100% electrice și dizabilități

Numărul locurilor libere este afişat, la intrări, pe panouri electronice. Aceasta mai dispune de 250 de rasteluri pentru biciclete, astfel încât să se încurajeze deplasarea cu mijloace alternative de transport. La acestea se adaugă și stațiile de încărcare pentru mașinile electrice, spațiile special dedicate acestui tip de autovehicule și locurile special rezervate pentru familii.

Vizitatorii beneficiază de prima oră de garare gratuită în parcarea IMC, la un acces pe zi. Ulterior, tariful este de 3 lei pentru o oră de parcare pe timp de zi și 1 leu pentru o oră pe timp de noapte. De gratuități au parte și persoanele cu dizabilități și mașinile cu motor exclusiv electric.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Adrian Ionescu, Category Marketing Manager Insecticide, Fungicide & Biologicals la Corteva Agriscience România & Moldova, a explicat opțiunea Verben pentru o cultură sănătoasă încă din T1.

Verben, un fungicid inovator pentru primul tratament la păioase

Articolul următor

Clădirea de contingență a Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav, aproape de finalizare

Citește și:
Citeste mai mult

Încă un pasaj subteran la Oradea

Se pregătesc planurile pentru Pasajul Decebal. Strada T. Vladimirescu spre centură va avea patru benzi. Se fac primii…
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share