Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Verben, un fungicid inovator pentru primul tratament la păioase

Adrian Ionescu, Category Marketing Manager Insecticide, Fungicide & Biologicals la Corteva Agriscience România & Moldova, a explicat opțiunea Verben pentru o cultură sănătoasă încă din T1.

Corteva Agriscience a lansat, în 2022, cel mai nou și inovator fungicid pentru primul tratament la culturile de cereale păioase.

Verben conține 200 g prothioconazol și 50 g/l proquinazid. Adrian Ionescu, Category Marketing Manager Insecticide, Fungicide & Biologicals la Corteva Agriscience România & Moldova, a explicat opțiunea Verben pentru o cultură sănătoasă încă din T1.

Principalele 10 avantaje ale fungicidului Verben:

  1. Produs unic pe piața din România, Corteva fiind singura companie care are în portofoliul său molecula proquinazid, cea mai puternică moleculă utilizată în controlul făinării.
  2. Substanțele active din compoziția produsului Verben™ sunt echilibrate și oferă un efect sinergic potențându-se una pe cealaltă, sporind eficacitatea fungicidului Verben.
  3. Cel mai mare conținut de prothioconazol din România: 200 g/l (adică 150 g/ha prothioconazol la doza recomandată de 0,75 l/ha sau 200 g substanță activă/ha la doza maximă de 1 l/ha).
  4. Proquinazid – cea mai performantă moleculă pentru combaterea făinării, este întâlnită și în alte produse premium. precum Talendo, Talendo Extra, efectul de vaporizare fiind avantajul diferențiator.
  5. Cel mai mare spectru de boli foliare și culturi omologate. Verben are omologare la toate culturile de cereale păioase (secara, triticale, ovăz și grâu), combătând cele mai păgubitoare boli foliare ale cerealelor (Erysiphe graminis – făinarea, Septoria tritici – septorioza, Septoria nodorum – septorioza spicelor, Pseudocercosporella herpotrichoides – pătarea în ochi, Puccinia striiformis – rugina galbenă, Puccinia recondita – rugina brună, Pyrenophora teres – sfâșierea frunzelor, Rhynchosporium secalis – arsura frunzelor, Ramularia collo-cygni – ramularia).
  6. Moment de aplicare țintit pe T1, pentru combaterea celor mai agresive boli Septoria tritici – septorioza, Pseudocercosporella herpotrichoides – pătarea în ochi, Erysiphe graminis – făinarea)
  7. Verben are acțiune curativă și preventivă.
  8. Formularea ii permite aplicarea si la temperaturi scăzute, momente cheie în protecția fitosanitară a cerealelor păioase.
  9. Rezistența la spălare. Verben este protejat de riscul spălării la o oră de la aplicare.
  10. Verben este perfect pentru utilizarea în T1 și datorită miscibilității foarte bune cu regulatori de creștere, erbicide și insecticide.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice (DGRFP) Cluj-Napoca a precizat că bacșișul este reglementat prin legea nr. 376/2022. publicată în Monitorul Oficial.

ANAF Cluj: “Restaurantele și barurile să evidențieze bacșișul pe bonul fiscal”

Articolul următor
IMC a pus la dispoziție aplicația smartphone yeParking pentru gestionarea accesului în parcarea mall-ului și pentru plata acesteia.

Iulius Mall Cluj a introdus plata parcării prin telefon

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share