Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cum a fost ridicat noul sediu al Băncii Transilvania

Videoclipul redat de constructorul KESZ România surprinde toate etapele construirii sediului central administrativ al Băncii Transilvania (BT).
Pentru videoclipul final au fost prelucrate 93.520 de imagini și filmări cu drona | Video: KESZ

Constructorul celei mai moderne clădiri de birouri din Cluj a prezentat filmul, în format time lapse, al edificării sediului bancar.

Videoclipul redat de KESZ România surprinde toate etapele construirii sediului central administrativ al Băncii Transilvania (BT), doi ani de muncă la clădire surprinși în doar câteva minute.

“Este probabil cea mai exigentă clădire de tip office construită în ultima perioadă în Centrul și Estul Europei, un proiect de referință pentru sustenabilitate, certificată BREEAM. Valoarea acestui material rar întâlnit e dată de perioada lungă de filmare prin care prezentăm transparent dimensiunea și complexitatea construcției”, potrivit KESZ.

Filmări de pe Power Center și Regina Maria

Camera de pe terasa Power Business Center a înregistrat 41.237 de fotografii 4K, în perioada 31 mai 2019 – 22 iunie 2021 (761 zile). Cea de pe acoperișul Spitalului Regina Maria a înregistrat 52.283 de fotografii 4K în 757 zile. S-au prelucrat 93.520 de imagini în prima fază.

“După o selecție detaliată, s-au utilizat 29.287 de poze și o filmare cu drona pentru montarea acestui video. Acest proiect a fost unul pe cât de complex, pe atât de reușit pentru echipa noastră. Ne bucurăm că am avut oportunitatea de a-l realiza”, conform KESZ România.

Printre proiectele accesate de KESZ România se mai numără Hexagon Offices, reabilitarea Mănăstirii Franciscanilor Gherla (Cluj), hala Hirschmann Automotive (Mureș), One Mircea Eliade, Dacia 1 (București), un centru balneoclimateric la Covasna.

Compania cu sediul în Cluj este un actor important în construcții din regiunea Europei Centrale și de Est și face parte din grupul ungar KESZ. Aceasta realizează de la proiectare până la execuție, de la montaj de instalații și tehnologii până la dezvoltări imobiliare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CNAIR a dat aviz favorabil studiului de fezabilitate pentru DX Arad - Oradea

Articolul următor

Vor descoperi industria cimentului în cadrul proiectului Profesii Bine Cimentate

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share