Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Șase ani de Aquapark Nymphaea Oradea

Aquaparkul Nymphaea, cel mai mare complex acvatic din vestul României, a împlinit în 10 septembrie 2022 șase ani de funcționare, perioadă în care a atras vizitatori din întreaga țară, dar și tot mai mulți turiști de peste hotarele țării.

Anul 2022 a însemnat pentru Aquaparkul Nymphaea anul revenirii la viață, după doi ani (2020-2021) în care a funcționat cu jumătăți de măsură sau chiar deloc. Un bilanț provizoriu la finalul anului conturează cifre îmbucurătoare, numărul vizitatorilor și veniturile depășind valorile înregistrate în 2019, cel mai bun an financiar de până acum.

Liviu Andrica

„Analizând cifrele din acest an, am constatat că a crescut numărul clienților, au crescut veniturile, ceea ce înseamnă că suntem pe un trend ascendent, mai exact pe drumul cel bun. În toți acești ani ne-am străduit să ridicăm calitatea serviciilor oferite clienților noștri. Dincolo de faptul că ne-am preocupat să reducem timpul de așteptare la intrare și la servitul mâncării, să fie curat, am încercat să oferim clienților și o atmosferă plăcută, prin intermediul ședințelor de zumba sau a unor activități dedicate celor mici”, precizează managerul Administrației Domeniului Public SA Oradea, Liviu Andrica.

Proiecte pentru anul 2023

Pentru anul care urmează, pe lista de obiective se regăsesc câteva proiecte menite să facă Aquaparkul Nymphaea și mai atractiv. Este vorba despre un bazin de înot, o zonă de plajă cu umbrar, precum și construirea unui hotel de 3 stele.

„În anul 2022, bazinele olimpice de înot și sărituri au fost predate către Primăria Oradea pentru a fi puse în circuitul sportiv. Intenționăm să construim un bazin de înot pentru a satisface dorința vizitatorilor noștri care vor să practice acest sport. Apoi, am constatat că avem foarte mulți clienți care solicită servicii complete, inclusiv cazare, sau mulți alții care doresc să-și valorifice tichetele de vacanță la noi, acum neavând această posibilitate. Din aceste motive vom demara proiectul construirii unui hotel de 3 stele. Nu în ultimul rând, având în vedere că ne confruntăm cu temperaturi tot mai mari de la an la an, dorim să amenajăm o zonă de plajă cu umbrar pentru minimum 2.500 de șezlonguri pentru clienții interesați să stea mai mult la umbră decât la soare”, menționează Liviu Andrica, directorul ADP Oradea.

O investiție de peste 20 milioane de euro

Construit într-un an și jumătate pe locul fostului Ștrand Municipal, cu o investiție de 88,3 milioane lei (aproape 22 milioane de euro), complexul acoperă toate necesităţile pentru o zonă de recreere de calitate, întinzându-se pe o suprafață de 6,8 ha.

În partea de interior, vizitatorii au la dispoziție şase bazine şi patru tobogane de diverse dimensiuni – „Anaconda”, „Vipera”, „Familia” și „Tornada”. Pe lângă aceste facilități, o atractivitate sporită în interior prezintă zona cu cele șase tipuri de saună și cea de baie turcească. Răsfățul poate continua în zona de tip wellness, cu o baie reconfortantă în saloanele jacuzzi vip.

În exterior sunt cinci bazine: bazinul care face legătura cu interiorul, numit Meridianul 0, bazinul pentru adulţi „Laguna”, bazinul pentru copii „Prichindel”, bazinul cu valuri și bazinul cu tobogane. Cea mai mare atracție a Aquaparkului sunt cele şase tobogane exterioare, numite „Fulger”, „Avalanşă”, „Kamikaze”, „Curcubeu”, „Cobra” şi „Magic”.

Aquaparkul Nymphaea are program zilnic între orele 10 – 22, casieria funcționând până la ora 21. Pentru acces garantat, având în vedere că locurile sunt limitate, se recomandă achiziționarea anticipată a biletelor, accesând link-ul http://www.aquapark-nymphaea.ro/infopoint/achizitionare-bilete.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Investiție Hochland în fabrica de la Sovata

Articolul următor

Borbély László, pledoarie pentru Dezvoltare Durabilă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share