Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Investiție Hochland în fabrica de la Sovata

Reprezentanții SC Hochland România SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Rețea de apă pluvială pentru hala de ambalare și fabrica de brânzeturi”, propus a fi amplasat în localitatea Sovata, strada Praidului nr. 135.

”Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, din localitatea Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, și marți – vineri, între orele 9.00 – 12.00, și la sediul SC Hochland România SRL, localitatea Sovata, strada Praidului nr. 135, județ Mureș, în zilele de luni – vineri, între orele 8.00 – 14.00. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, din localitatea Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, și marți – vineri, între orele 9.00 – 12.00”, se menționează în comunicat.

(Redacția)

Post-ul Investiție Hochland în fabrica de la Sovata apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

La Alba Iulia a fost dezvoltat „un booking medical”: o platformă care unește medici, farmaciști, laboratoare, spitale și pacienți din Europa

Articolul următor

Șase ani de Aquapark Nymphaea Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share