Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hoteluri din Marea Neagră, puse la vânzare de Transilvania Investments

Investitorii interesați să dezvolte afaceri pe litoralul Mării Negre, cea mai importantă zonă turistică din România, au posibilitatea de a achiziționa hoteluri în stațiunile Eforie Nord și Sud.

Fondul de investiții a demarat o acțiune de vânzări pe litoral, hoteluri de 2-4* fiind disponibile în Eforie Nord și Sud.

Investitorii interesați să dezvolte afaceri pe litoralul Mării Negre, cea mai importantă zonă turistică din România, au posibilitatea de a achiziționa hoteluri în stațiunile Eforie Nord și Sud. Activele sunt scoase la vânzare de THR Marea Neagră, companie în care Transilvania Investments deține pachetul majoritar de acțiuni.

Aceasta este o parte din strategia de repoziționare a portofoliului pe care fondul îl deține în sectorul ospitalității. Vânzarea celor șase hoteluri va avea loc prin licitații, caietele de sarcini fiind deja disponibile la THR.

Hotelurile din Transilvania rămân în portofoliu

“Cu peste 200 de camere și un centru wellness foarte apreciat de turiști, Complexul Bran – Brad – Bega din Eforie Nord este cel mai important activ din lista propusă investitorilor. Unitatea este cotată la 4*. Amplasarea pe plajă și facilitățile suplimentare (piscină exterioară, bar) permit dezvoltarea unor concepte de tip all inclusive din ce în ce mai solicitate de turiștii români.

Tot în Eforie Nord, sunt scoase la vânzare hotelurile de Jupiter, Venus (2*) și Diana (3*). Pentru zona Eforie Sud, hotelurile Capitol și Măgura oferă o capacitate totală de peste 300 de camere într-o stațiune tradițional dedicată turismului de familie”, conform proprietarilor.

După vânzarea acestor hoteluri, Transilvania Investments se va concentra pe dezvoltarea celor 3.500 de locuri de cazare de pe litoral ce îi rămân în administrare directă sau indirectă. Alte 3.400 de locuri de cazare în țară sunt deținute de fondul de investiții în stațiunile Băile Felix, Covasna, Tușnad, Buziaș, Predeal, Brașov și în Ploiești.

Restaurant de 700 de persoane, disponibil la Saturn

„Fiecare unitate de cazare din portofoliu are în definire o strategie individualizată, adaptată condițiilor de piață și cu viziune pe termen lung, ce-i va permite să-și atingă potențialul maxim. Rămânem cel mai important investitor din turism în România ca active administrate. Rolul nostru e să susținem o dezvoltare coerentă, în interesul investitorilor noștri ”, spune Radu Roșca, președinte executiv Transilvania Investments.

Alte active scoase la vânzare includ complexul de tratament Băile Reci din Eforie Sud și un restaurant cu capacitate de 700 de locuri în Saturn. Licitațiile pentru vânzarea hotelurilor din Eforie Sud și Nord vor avea loc între 25 și 31 ianuarie.

Transilvania Investments este unul dintre cele mai mari fonduri de investiții din România, listat la Bursa de Valori București. Misiunea fondului este de a maximiza randamentele investitorilor, prin administrarea unui portofoliu complex de active ce include companii din sectoarele financiar, turism, real estate, energie și IT.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Administrațiile din Gilău, Florești, Cluj-Napoca și Apahida plătesc 5,7 milioane de lei societății NV Construct pentru realizarea studiilor preliminarii.

NV Construct va studia fezabilitatea culoarului verde al Clujului

Articolul următor
Anii de muncă susținută pentru a transforma visul în realitate, un proiect prăfuit în pârtie olimpică de schi omologată la nivel internațional și telegondolă funcțională, sunt acum răsplătiți

Borșa vrea să organizeze Olimpiada de Iarnă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share