Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Romsilva a modernizat drumul spre Păstrăvăria Tusa

După ani de așteptări, drumul de acces la Păstrăvăria Tusa a fost reabilitat, potrivit Magazin Sălăjean. Aflată în proprietatea Regiei Naționale a Pădurilor, Păstrăvăria de la Tusa a intrat deja într-un program investițional derulat de către Direcția Silvică Sălaj.

Regia Națională a Pădurilor (RNP) a încheiat prima fază a investiției din județul Sălaj.

După ani de așteptări, drumul de acces la Păstrăvăria Tusa a fost reabilitat, potrivit Magazin Sălăjean. Aflată în proprietatea Regiei Naționale a Pădurilor, Păstrăvăria Izvoarele Barcăului a intrat deja într-un program investițional derulat de către Direcția Silvică Sălaj.

Primul pas a fost făcut prin începerea lucrărilor de reabilitare a drumului forestier care permite accesul la păstrăvărie. Potrivit directorului Direcției Silvice Sălaj, Viorel Mihiș, în proiectul investițional este inclusă și cabana din apropierea Păstrăvăriei Tusa.

Acesta este un loc unde se vor putea caza turiști dornici să descopere frumusețea zonei. Lucrările trebuie finalizate în acest an, banii fiind alocați la nivelul RNP.

Capacitatea unității este de două tone de păstrăv pe an, sursa de apă fiind asigurată de la izvoarele din zonă. Investițiile au ca scop principal atragerea de turiști în zonă, dar și creșterea capacității păstrăvăriei, o unitate afectată în ultimii ani din cauza problemelor privind asigurarea sursei de apă.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Conacul baronului Urbán de Monyoró din Șimand, scos la vânzare cu 490.000 de euro

Articolul următor

Potențial uriaș în atragerea de investiții verzi. 3.500 MW potențiali din surse regenerabile până în 2026

Citește și:
Citeste mai mult

Încă un pasaj subteran la Oradea

Se pregătesc planurile pentru Pasajul Decebal. Strada T. Vladimirescu spre centură va avea patru benzi. Se fac primii…
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share