Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Endava intră în proiectul Academia Prietenoasă de IT

Academia Prietenoasă de IT – Wantsome i-a invitat pe toți cei care își vor să facă o reconversie profesională în domeniu sau o actualizare a competențelor să participe gratuit la evenimentul Perfect Week.
Persoanele interesate de informatică au ocazia să primească sfaturi despre așteptările angajatorilor | Foto: Wantsome

Producătorul de software cu acționariat britanic din Cluj a intrat într-un parteneriat în vederea sprijinirii persoanelor care vor să se afirme în acest domeniu.

Academia Prietenoasă de IT – Wantsome i-a invitat pe toți cei care își vor să facă o reconversie profesională în domeniu sau o actualizare a competențelor să participe gratuit la evenimentul Perfect Week. Aceasta este o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului tehnologiei informației, mentorilor, angajatorilor și foștilor cursanți.

În cadrul acestui eveniment, ce va avea loc online, în săptămâna 23-27 ianuarie, participanții vor avea ocazia să descopere multe lucruri utile despre zonele de interes din IT, să se orienteze profesional în direcția potrivită. Ei pot să îi întâlnească pe mentorii și colaboratorii Wantsome, să asculte poveștile de succes și de reconversie profesională de la foștii cursanți, să pună întrebări organizatorilor.

Pe lângă premiile acordate în experiențe de învățare, cursanții vor avea ocazia să primească sfaturi despre așteptările angajatorilor din IT de la reprezentanții industriei. Principalele direcții dezbătute sunt UI/UX design, testare, Network Infrastructure, DevOps, Project Management & Business Analysis.

Pas spre reconversia profesională

,,Perfect Week a prins formă din dorința de a oferi acces la informații de calitate comunității noastre. Ne dorim să fim un punct de ghidaj relevant. Cei care ne urmăresc să știe că au un prieten la care pot apela oricând au nevoie de un sfat în dezvoltarea lor profesională, de la care pot afla cu ce se mai ocupă lumea IT-ului și încotro se îndreaptă. Dacă nu sunt încântați de ceea ce fac și iau în calcul o reconversie profesională în IT, să știe că există soluții”, spune Iuliana Anton, fondatoarea Wantsome.

Endava România se numără printre partenerii evenimentului alături de Adservio, OceanoBe, StrongBytes, SignantHealth, IT’s Wise, DevExperience. Compania clujeană este lider în furnizarea de servicii tehnologice de ultimă generație și pentru industriile de plăți; servicii financiare; tehnologie, media și telecom; bunuri de consum; logistică; medicală.

Înființată la Iași cu scopul de a pregăti tineri și adulți să facă față cererii de pe piața de IT, Wantsome a deschis un sediu și în București. În 2020, în contextul pandemic, Wantsome și-a mutat cursurile în online, deservind inclusiv persoane de peste hotare. Wantsome a înregistrat 2.500 de absolvenți, angajări în 118 companii IT de outsourcing sau de produs, 49 de programe de mentorat susținute de 36 de traineri.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ce aș dori eu de la un consultant

Articolul următor
Evenimentul din calendarul Asociației Universitare Europene – Consiliul pentru Educație Doctorală (EUA-CDE) a fost organizat de Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj, în perioada 19-20 ianuarie.

Criza climatică, dezbătută de experții europeni la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share