Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

DEER va angaja zeci de electricieni în Ardeal

Cele mai multe posturi de electrician disponibile la Distribuție Energie Electrică România (DEER) sunt în județele Bihor, Cluj, Mureș, Brașov, Cluj, dar și în Harghita, Covasna, Bistrița-Năsăud.
Compania clujeană derulează multe investiții în țară, dar duce lipsă de electricieni | Foto: DEER

Distribuitorul de energie cu sediul la Cluj a anunțat că vrea să recruteze peste 30 de persoane pe postul de electrician.

Cele mai multe posturi de electricieni disponibile la Distribuție Energie Electrică România (DEER) în această zonă a țării sunt în județele Bihor, Cluj, Mureș, Brașov, dar și în Harghita, Covasna, Bistrița-Năsăud. Viitorii electricieni se vor ocupa de exploatare, mentenanță, construcții energetice, stații IT sau măsuri speciale.

“A fi lider național în distribuția de energie electrică, cu un portofoliu de 3,8 milioane de consumatori și o arie de acoperire în 18 județe este un rol important. Rezultatele se datorează echipei noastre de profesioniști, iar resursa umană este foarte importantă pentru noi”, a motivat conducerea DEER.

Anul trecut, DEER a investit, la Buzău, 37 de milioane de lei în modernizarea și dezvoltarea sistemului de distribuție a energiei electrice. Direcțiile principale au vizat asigurarea unui nivel optim de tensiune, îmbunătățirea calității energiei electrice distribuite, reducerea numărului de deranjamente, reducerea pierderilor în rețea și implicit, reducerea costurilor cu mentenanța.

Una dintre cele mai importante investiții pentru continuarea dezvoltării infrastructurii de rețea din județul Buzău este modernizarea rețelei electrice de distribuție din satul Ciuta, comuna Măgura, proiect de 2,5 milioane de lei, pentru 800 de consumatori. Scopul a fost și reducerea numărului și duratei întreruperilor în alimentarea cu energie electrică.

Creditare de la EximBank și BEI

DEER Cluj, filială a Societății Energetice Electrica SA, a încheiat, la finele lui 2022, un contract de credit de 250 de milioane de lei cu Banca de Export-Import a României (EximBank) pentru finanțarea activității curente și a deficitului de lichiditate. Compania a primit și un împrumut de la Banca Europeană de Investiții pentru susţinerea programului său în infrastructura energetică, de 300 de milioane de euro.
Parte a grupului Electrica, DEER este cel mai important operator național de rețele de distribuție a energiei electrice din țară, reprezentând 40,7% din teritoriul României. Filialele de distribuție de energie Nord și Sud ale Electrica din zona Transilvaniei s-au contopit într-o nouă entitate, alături de Muntenia Sud.
Activele şi pasivele deţinute de acestea au fost transferate către DEER, ca societate absorbantă, în schimbul emiterii în favoarea Electrica SA (acţionarul societăţilor absorbite) de titluri noi în capitalul societăţii absorbante.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuță Cluj-Napoca (IOCN) a obținut o finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR),

Centrul de cercetare a cancerului din Cluj va costa 5,6 milioane €

Articolul următor
Inițiatorii Techsylvania au anunțat că peste 3.500 de persoane sunt așteptați să se alăture evenimentului, printre care vorbitori, investitori, fondatori, antreprenori și startup-uri din întreaga lume.

Techsylvania se reia în format 100% fizic. Mizează pe 3.500 de participanți

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share