Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Techsylvania se reia în format 100% fizic. Mizează pe 3.500 de participanți

Inițiatorii Techsylvania au anunțat că peste 3.500 de persoane sunt așteptați să se alăture evenimentului, printre care vorbitori, investitori, fondatori, antreprenori și startup-uri din întreaga lume.

Organizatorii festivalului de tehnologie de la Cluj-Napoca se așteaptă la o participare fizică numeroasă în acest an, după restricțiile de pandemie.

Inițiatorii Techsylvania mizează pe 3.500 de persoane care să se alăture evenimentului, printre care vorbitori, investitori, fondatori, antreprenori și startup-uri din întreaga lume. “Ne bucurăm ca anul acesta putem să ne strângem din nou în format full fizic.

Pregătim multe surprize pentru ediția aniversară de 10 ani. Vom avea două zile de conferință, pe 7 și 8 iunie. Vom prezenta speakeri de renume, care sunt de mare interes pentru publicul și specialiștii în IT din România și din străinătate.

Pe scenele ediției cu numărul 10 vor urca reprezentanți ai unor companii globale de tehnologie cum ar fi Mark Porter – CTO al MongoDB, Sacha Dragic – fondator şi executive chairman al Superbet Group, speakeri cu o comunitate mare cum ar fi Chris Leacock aka Jillionaire (fost membru al grupului Major Lazer și producător muzical).

Pe lângă conferința propriu-zisă, se vor organiza workshop-uri tehnice, oportunități de conectare business to business și o arie dedicată startup-urilor din România”, conform inițiatorilor evenimentului.

“Organizatorii au fost extraordinari, iar participanții la conferință, pur și simplu grozavi. Dacă vreți să vedeți cât de repede a devenit Clujul unul dintre hub-urile tehnologice din Europa de Est, nu trebuie să ratați Techsylvania!”, consideră Karel Obluk, Evolution Equity Partners.

Techsylvania este un eveniment tehnologic de top în Europa de Est, care reunește atât informaticieni, cât și antreprenori, angrenați în conferință, ateliere tehnice, sesiuni de întrebări și răspunsuri, evenimente satelit. În 10 ani, Techsylvania a devenit un eveniment tehnologic de top în această zonă a Europei, care a atras participanți și vorbitori de profil din întreaga lume.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Cele mai multe posturi de electrician disponibile la Distribuție Energie Electrică România (DEER) sunt în județele Bihor, Cluj, Mureș, Brașov, Cluj, dar și în Harghita, Covasna, Bistrița-Năsăud.

DEER va angaja zeci de electricieni în Ardeal

Articolul următor
OVES Enterprise Cluj a anunțat investiții de 3 milioane de euro în 2023. Compania va pune accentul pe inovație, lansarea de produse proprii, extinderea internațională, în demersul său de a fi mai aproape de potențialii clienți.

Clujenii de la OVES își deschid birouri în Asia, SUA și Europa de Nord

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share