Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Studioul de dans BLESSED, aniversare 5 ani și spectacol de gală

Un show plin de momente memorabile: studioul de dans BLESSED organizează al treilea spectacol creat de profesoarele talentate în Palatul Culturii la Târgu Mureș, pe 27 Ianuarie.

Coregrafii cu diferite teme, haine superbe și mișcări acrobatice. Dansurile vor fi prezentate de tineri și copii dar și de echipa de adulți.

Spectacolul va începe de la ora 19:00, iar biletele pot fi cumparate din Blessed Dance Studio (Mureș Mall, etajul 3.) sau la fața locului în limita stocului disponibil.

Adel Bery, coregraf, profesor și lider al studioului, a declarat:

“Am început această afacere acum 5 ani, ca o tânără cu vise mari.

Am visat să am propriul meu studio, plin de mari dansatori care formează o comunitate în care să-ți găsești locul și să devii cea mai bună versiune a ta. Am făcut să se întâmple și am realizat lucruri pe care nici măcar nu credeam că vor fi posibile.

În acești 5 ani am construit atât de mult, chiar simt că a trecut un deceniu.

Am făcut atât de multe videoclipuri încât nici măcar 3 ore de vizionare nu sunt suficiente pentru a le vizualiza pe toate. Am ajuns la mii de urmăritori, milioane de vizualizări, colaborări uimitoare și am făcut niște spectacole de neuitat. Cred că eul meu mai tânăr ar f atât de mândru de mine și am fost atât de binecuvântat pe parcurs.

Am supraviețuit cu adevărat unei pandemii globale și multor alte suișuri și coborâșuri. Nu a fost o călătorie ușoară, dar cu siguranță a meritat fiecare sacrificiu.

Iubesc persoana care am devenit de-a lungul călătoriei și mă face să mă simt împlinită. sunt pe drumul cel bun.

Acest studio mi-a dat atât de mult și i-am dat acestui studio totul. Vreau doar să le mulțumesc tuturor celor care l-au ales pe Blessed și au ajutat să devină ceea ce este astăzi. Am făcut-o împreună.

Știu că urmează lucruri și mai mari și DUMNEZEU știe calea”.

Total
16
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

How to join the Belgian Pavilion at MIPIM 2023

Articolul următor
Încă o investiție imobiliară prinde contur în Corunca

Încă o investiție imobiliară prinde contur în Corunca

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Total
16
Share