Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

“Nestemata Apusenilor”, la vânzare cu 4,4 milioane €

Pensiunea Lara, din Valea Ierii, supranumită „Nestemata Munților Apuseni”, a fost scoasă la vânzare cu 4,4 milioane de euro

Un complex turistic dintr-o zonă pitorească a județului Cluj este pus la vânzare la un preț foarte mare.

Pensiunea Lara, din Valea Ierii, supranumită „Nestemata Munților Apuseni”, a fost scoasă la vânzare cu 4,4 milioane de euro, conform Gazeta de Cluj. Proprietatea dispune de 25 de camere, 29 de băi, un restaurant cu 300 de locuri. Lara este situată la 45 km de Cluj-Napoca, la răscrucea apelor din Valea Ierii și Valea Negrii, potrivit agenției imobiliare Sotheby’s România, unde este listată proprietatea.

Complexul dispune de 10 camere cu balcoane deasupra lacului, alte 7 în corpul principal (două au terasă proprie și ciubăr privat cu aeromasaj) și 4 apartamente (unul cu suprafață de 48 mp, duș și cadă cu hidromasaj; terasa acestuia este deasupra cascadei; alte două apartamente au ciubăr privat).

Afacere lovită de pandemie

„Proprietatea este perfect proiectată și echipată pentru evenimente corporate și private; are suprafețe ample cu iarbă atent manicurată pentru petreceri în grădină și restaurant cu capacitate de 300 persoane. Se adaugă și 9 locuri de parcare acoperite”, se specifică în descriere.

Printre dotări figurează terasă cu 80 de locuri în aer liber și 36 acoperite), cameră cu sare, saună, șemineu, șezlonguri din iarbă, ciubăr, separeuri de luat masa construite într-un butoi, loc de joacă în interior, teren de airsoft, paintball.

Societatea care administrează pensiunea avea, în 2021, o cifră de afaceri de 0,57 milioane de lei, o treime din cea înregistrată în 2019, în timp ce numărul angajaților a scăzut la jumătate în acest interval, de la 8 la 4. Societatea Lara Turism Valea Ierii era deținută integral de Emilia Dana Soiom.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Prima ediție a Massif va avea loc între 3 și 5 martie, iar echipa aduce în premieră o producție specială pentru Poiana Brașov.

Cum va arăta Massif 2023. Iată harta festivalului

Articolul următor
Directorul general al CNAIR, Constantin Pistol, a anunțat anularea, dar și reluarea, în aceeași zi, licitațiilor pentru două loturi ale Autostrăzii Transilvania (A3) de pe teritoriul județului Sălaj.

Alba-negra cu Tunelul Meseș. Licitație anulată, licitație relansată

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share