Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O nouă fermă de găini în județul Mureș

Reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului Mureș anunță publicul interesat asupra luării deciziei de emitere a autorizației integrate de mediu pentru proiectul ”Ferma de găini ouătoare, pe amplasamentul din localitatea Cucerdea fără număr, intravilan, județul Mureș”, operator instalație SC Diadrag SRL.

”Decizia a fost luată în urma consultării Comisiei de Analiza Tehnică, întrunită la Agenția pentru Protecția Mediului Mureș în data de 10 ianuarie 2023. Decizia de emitere a autorizației integrate de mediu se poate consulta pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș. Proiectul autorizației integrate de mediu poate fi consultat pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș. Observațiile publicului se pot înainta în termen de 30 de zile de la data anunțului public prin poștă la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, strada Podeni nr. 10, localitatea Târgu Mureș, sau prin e-mail la adresa office@apmms.anpm.ro”, se menționează în comunicat.

(Redacția)

Post-ul O nouă fermă de găini în județul Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
După vânzarea firmei de produse veterinare Maravet (până în 2019) către grupul american Henry Schein, Ferenc Korponay a înstrăinat companiile agricole Dachim și Supliment

Familia Korponay cumpără și vinde firme la foc automat

Articolul următor

Investiții ample, de peste 30 de milioane de euro, la Aeroportul ”Transilvania”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share