Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ContiTech Timișoara are un nou director, venit din Mexic

Compania ContiTech Timișoara a anunțat că din această lună are un nou director. Ernesto Flores a preluat conducerea locației din orașul de pe Bega începând cu 1 ianuarie 2023. societatea își desfășoară activitatea în Parcul Industrial Freidorf Timișoara.

Ernesto Flores lucrează în Continental din anul 2003 și vine în capitala Banatului, după ce a activat în cadrul grupului ca inginer de produs în fabrica Juarez 1 din Mexic, pentru ca ulterior să ocupe poziția de Quality Planner în Newport News din statul american Virginia, de unde a revenit în Mexic. Timp de 19 ani a coordonat activitatea unităților de producție Juarez 1, Silao și Las Colinas din Mexic. Înainte să ajungă în România și să preia poziția de director general al ContiTech Timișoara, Ernesto a fost directorul fabricii Continental din Delicias din 2019 până la finalul luia 2022.

“Îi mulțumesc Irinei Szekeres pentru implicarea cu care a aplicare strategia companiei în România până acum. De asemenea, îi urez bun venit lui Ernesto Flores și îi doresc multă energie și mult succes în toate activitățile și proiectele pe care își propune să le realizeze. Cu implicare și pasiune, rezultatele pozitive vor apărea întotdeauna”, a spus Christian von Albrichsfeld, Head of Country Continental România.

În perioada 2015-2017, Flores a fost profesor la „Tecnológico de Monterrey“, una dintre cele mai prestigioase instituții private de învățământ din Mexic, unde a predat ingineria.

„Sunt foarte bucuros să fac parte din echipa Continental România și să îmi pun experiența și cunoștințele în slujba locației ContiTech din Timișoara. Îmi doresc să lucrăm împreună pentru a crea cea mai importantă unitate de producție ContiTech din lume. Pentru mine succesul constă în dezvoltarea personală și profesională a angajaților. Daca oamenii au un plan clar de dezvoltare și le place activitatea pe care o fac, rezultatele bune apar de fiecare dată“ , afirmă noul director general, Ernesto Flores.

ContiTech România realizează aproximativ 17 milioane curele de transmisie și aproximativ 9 milioane conducte de aer condiționat din aluminiu pe an, pentru mașini de pasageri, mașini industriale și vehicule comerciale. În 2021 a fost inaugurat în

Toate cele trei domenii de activitate ale companiei germane sunt reprezentate în România. Continental deţine șase unităţi de producţie și patru centre de inginerie în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab şi Iaşi. Compania are un centru de distribuţie a anvelopelor în București. La finalul anului 2021, Continental avea peste 17.500 de angajaţi, din care peste o treime reprezentată de ingineri și informaticieni și va continua să angajeze în funcție de viitoarele proiecte.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Acord de parteneriat strategic între Universitatea din Sibiu și UBB Cluj

Articolul următor
Suma se adaugă la investițiile de 500.000 de euro realizate din 2019 încoace, de la preluarea obiectivului de către GOTO Parking Cluj.

GOTO Parking a făcut investiții de 635.000 de euro la Aeroportul Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share