Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

GOTO Parking a făcut investiții de 635.000 de euro la Aeroportul Cluj

Suma se adaugă la investițiile de 500.000 de euro realizate din 2019 încoace, de la preluarea obiectivului de către GOTO Parking Cluj.

Anul trecut s-au realizat investiții de 135.000 de euro în parcarea din incinta Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC).

Suma se adaugă la investițiile de 500.000 de euro realizate din 2019 încoace, de la preluarea obiectivului de către GOTO Parking Cluj. În 2022, compania și-a concentrat resursele pentru a moderniza parcarea, astfel încât să vină în întâmpinarea nevoilor clienților, poziționându-se și ca parte integrată a comunității clujene.

„În cursul anului trecut am lucrat pe două direcții importante. Prima se referă la partea de investiții, unde, cu siguranță, cea mai importantă, nu ca sumă, ci ca utilitate, este instalarea unor stații de încărcare a mașinilor electrice, pentru a veni în întâmpinarea clienților care folosesc astfel de autoturisme. Cea de-a doua direcție este aceea de integrare a GOTO Parking în comunitatea clujeană.

Chiar dacă suntem o zonă de tranzit, dorim să contribuim și să fim aliniați cu tot ce se întâmplă în Cluj-Napoca. Am realizat colaborări cu Untold, Sports Festival, TIFF, Festivalul Internațional de Carte Transilvania. Am și oferit mici atenții clienților noștri în momente importante precum 1 Martie, Ziua Femeii, Ziua Copilului și altele”, a declarat Sanda Ardelean (foto), administratorul GOTO Parking.

Cea mai mare investiție: transformator de 100.000 de euro

10.000 de euro au mers înspre instalarea unor stații de încărcare a mașinilor electrice. Aceeași sumă a fost investită pentru asfaltarea zonei din fața terminalului vechi. Pentru siguranța clienților, s-au refăcut marcajele, proiect de  5.000 de euro. Pentru ca parcarea să fie curată, iar aspectul plăcut, 7.000 de euro au fost investiți pentru amenajarea zonelor verzi și pentru montarea coșurilor de gunoi pentru colectare selectivă.

3.000 de euro au fost direcționați către amenajarea și semnalizarea locurilor de parcare pentru persoane cu dizabilități. Cea mai mare investiție, 100.000 de euro, a reprezentat-o achiziționarea și montarea unui transformator electric. Acesta urmează a fi pus în funcțiune cât de curând.

Tendința GOTO Parking de a merge într-o direcție de modernizare, tehnologizare și parcare verde a dus, în 2022, la o creștere de 33% a numărului de tichete emise, față de anul precedent. În 2023, GOTO Parking va investi în modernizarea și dezvoltarea parcării, iar printre viitoare investiții se numără: asfaltarea zonei de sosiri, reamenajarea parcării, suplimentarea automatelor de plată și implementarea sistemelor de POS la fiecare barieră.

„ESG și inovarea vor rămâne în centrul atenției noastre și în acest an. Ne dorim să fim o parcare de aeroport modernă, care se aliniază cu marile parcări din Europa Occidentală. Suntem orientați spre viitor. Ne concentrăm o bună parte din resurse spre a deveni o parcare cât mai verde”, a adăugat Sanda Ardelean.

Sistem de identificare a numerelor de înmatriculare

GOTO Parking este una dintre cele mai moderne parcări de aeroport din România, situată în proximitatea AIAIC. Parcarea beneficiază de sistemul License Plate Recognition (identificarea numerelor de înmatriculare auto) și al parcării Equinsa. Totodată, are un sistem modern de plată prin intermediul aplicației yeParking și posibilitatea de rezervare din timp a locului de parcare, pentru a evita timpii lungi de așteptare.

Clienții GOTO Parking se pot bucura de marcaje care au rolul de a fluidiza traficul, de un sistem de iluminare modern, dar și de siguranță în interiorul parcării: obiectivul este supravegheat cu ajutorul unui sistem video performant.

“Din 2019, de la preluarea parcării aeroportului din Cluj, GOTO Parking a modernizat și adaptat acest obiectiv de interes dorințelor clienților. Oferim servicii similare cu cele întâlnite pe orice aeroport european pentru a reduce stresul și imprevizibilitatea de a găsi un loc de parcare într-una dintre cele mai tranzitate zone din Cluj-Napoca”, potrivit conducerii companiei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ContiTech Timișoara are un nou director, venit din Mexic

Articolul următor
La întâlnirea strategică a liderilor de filiale ale Romanian Business Leaders (RBL) au participat președinți din Maramureș, Cluj, Sibiu, București, Iași sau Constanța, sub patronajul fondatorului companiei FAN Courier, Felix Pătrășcanu.

Șefii filialelor din Ardeal ai RBL s-au strâns la București

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share