Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Șefii filialelor din Ardeal ai RBL s-au strâns la București

La întâlnirea strategică a liderilor de filiale ale Romanian Business Leaders (RBL) au participat președinți din Maramureș, Cluj, Sibiu, București, Iași sau Constanța, sub patronajul fondatorului companiei FAN Courier, Felix Pătrășcanu.
Întâlnirea strategică din capitală s-a derulat sub patronajul lui Felix Pătrășcanu | Foto: RBL

Președinții de filiale ai organizației au stabilit, în capitală, crearea de noi astfel de structuri și derularea de evenimente specifice.

La întâlnirea strategică a liderilor de filiale ale Romanian Business Leaders (RBL) au participat președinți din Maramureș, Cluj, Sibiu, București, Iași sau Constanța, sub patronajul fondatorului companiei FAN Courier, Felix Pătrășcanu.

“Urmează proiecte și acțiuni menite să transforme România în țara în care generațiile viitoare să-și dorească să trăiască, plus noi filiale RBL în țară”, a anunțat președintele filialei din Maramureș, Ciprian Borșan. El a confirmat organizarea, în 21 aprilie, a conferinței RBL Maramureș.

Platformă cu 1.000 de antreprenori

RBL este o platformă de acțiune și implicare socială cu 1.000 antreprenori și executivi de top din mediul de business privat. Organizația este membru fondator al Coaliției pentru Dezvoltarea României, o inițiativă privată de consultare cu Guvernul și alte instituții publice pe teme cu impact asupra climatului economic.

Este un vehicul de acțiune al liderilor din mediul privat de business pentru construcția unei Românii în care generațiile viitoare să își dorească să trăiască. Misiunea sa este ca România să devină o țară mai bună pentru afacerile responsabile. Proiectele fundației se subscriu celor trei domenii pe care RBL le consideră importante pentru schimbare și dezvoltarea societății: antreprenoriat, educație, bună guvernare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Suma se adaugă la investițiile de 500.000 de euro realizate din 2019 încoace, de la preluarea obiectivului de către GOTO Parking Cluj.

GOTO Parking a făcut investiții de 635.000 de euro la Aeroportul Cluj

Articolul următor
Proiectul Centurii Metropolitane Cluj-Napoca (CMC) are toate avizele necesare, la nivel local, pentru demararea investiției, conform primarului Emil Boc.

Prima fază a Centurii Metropolitane a Clujului, scoasă la licitație

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share