Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Meet the WOMAN! cu Dr. ANCA VEREANU, Medic primar stomatologie si owner Clinica Dr. Vereanu

Dr. Anca Vereanu, Medic primar stomatologie generala si owner Clinica Dr. Vereanu, este speakerul evenimentului Meet the WOMAN!, organizat de FEMEI IN AFACERI in Bucuresti, marti, 28 februarie 2023, ora 18:30, la Ernst & Young Bucharest Tower Center. Tema evenimentului va fi „Ingredientele unei cariere de succes. Despre alegeri, provocari si compromisuri.”

Meet the WOMAN! este un eveniment de business networking ce a luat nastere in 2009 in Bucuresti si se adreseaza atât antreprenoarelor, cât si femeilor care lucreaza in companii si sunt specialiste intr-un domeniu de activitate. Este un eveniment inspirational marca FEMEI IN AFACERI care te ajuta in dezvoltarea ta profesionala, te inspira si te pune in contact cu femei din mediul de afaceri romanesc.

„Fiecare dintre noi ar trebui sa aiba in prim plan dezvoltarea sa ca om si ca profesionist daca ne dorim un parcurs profesional de succes. Trebuie sa invatam continuu, sa imbratisam provocarile, sa ne consolidam o reputatie. Impreuna cu Anca Vereanu, medic primar stomatologie generala si owner Clinica Dr. Vereanu Roxana Dobrescu vom discuta despre alegeri, provocari si compromisuri atat in viata profesionala, cat si cea personala”, a declarat Alice Botnarenco, fondatoarea FEMEI IN AFACERI si creatoarea brandului ALISIA ENCO.

ANCA VEREANU DDS, PhD

Experienta clinica de 26 ani a dr. Anca Vereanu a inceput in anul 1996 ca asistent universitar la Catedra de Implantologie Orala a Facultatii de Medicina Dentara. UMF Carol Davila din cadrul Spitalului Militar Bucuresti. A urmat o perioada in care a imbinat activitatea specifica de predare a lucrarilor practice studentilor din anul VI cu cea de medic stomatology in Spitalul Militar, oportunitate care a contribuit mult la experienta dobandita si la decizia de a face a doua specialitate, cea de chirurgie dento-alveolara. A urmat un master in Implantologie Orala apoi Doctoratul in Stiinte Medicale in specializarea ORL sub conducerea Prof. Codrut Sarafoleanu, Spitalul Sf. Maria, Bucuresti.

Din 2003 deschide primul ei cabinet privat de stomatologie urmand ca in 2010 sa fondeze Clinica Dr. Vereanu. Activitatea didactica la Catedra de Implantologie orala s-a incheiat in anul 2016 dupa o perioada de 2- de ani de colaborare frumoasa cu Facultatea de Medicina Dentara si o relatie cu totul speciala cu studentii.

In 2019 a urmat extinderea clinicii si in 2022 a finalizat un proiect de suflet mai vechi-Dental Training-Centru de formare si supraspecializare pentru doctori si asistente medicale. Un loc in care se vor forma in egala masura medicii dornici de a evolua profesional si de asemenea asistentele medicale cu competente in profilaxie si chirurgie.

– Dr. Vereanu reprezinta in Romania Organizatia mondiala de femei in stomatologie “Leading Ladies in Dentistry” htpps://ladiesindentistry.org/anca-delia-vereanu/

– Membru in Adunarea Generala a Colegiului Medicilor Stomatologi

– Premiu 1 International Dentsply Sirona categoria Digital Workflow 2021

– Membra fondatoare Societatea de Implantologie Orala-trezorier

– Membra de onoare Societatea Romana de Protetica Dentara si Maxilo-faciala

http://www.clinicavereanu.ro/

ACCESUL LA EVENIMENT

Taxa de participare este de 149 de lei (include TVA si coffee break). Inscrierile se fac online pe site-ul nostru www.femei-in-afaceri.ro, iar detalii suplimentare se obtin la: 0747 114 133.

Accesul la eveniment se face doar prin confirmarea de plata a taxei de inscriere. Locurile sunt limitate.

UNDE?

Evenimentul va avea loc la sediul Ernst & Young: Bucharest Tower Center, etajul 7, Bulevardul Ion Mihalache, nr. 15-17, Bucuresti (harta: https://goo.gl/maps/krVWkXjPgQF2).

DESFASURATORUL EVENIMENTULUI

18.30: Welcome coffee
18.45: Prezentarea fiecarei participante
19.30: Sustinerea temei de catre speaker
20.00: Sesiune de intrebari
20.30: Networking

PARTENERI

Ernst & Young Romania • ALISIA ENCO • EnRose

PARTENERI MEDIA

CARIERE • PSYCHOLOGIES • Transilvania Business • Revista Patronatului Roman

Infiintata in 2009 de antreprenoarea Alice Botnarenco, asociatia FEMEI IN AFACERI dezvolta proiecte care se adreseaza antreprenoarelor si femeilor care lucreaza in companii.
Misiunea FEMEI IN AFACERI este sa incurajeze femeile sa isi dezvolte afacerea sau cariera si sa le ofere oportunitatile necesare prin organizarea de evenimente, programe de mentorat si cursuri.

In 2012, FEMEI IN AFACERI a reprezentat România la Global Summit of Women, cel mai mare forum economic international pentru femei, a relansat site-ul www.femei-in-afaceri.ro, pozitionat ca un portal cu informatii din mediul feminin de afaceri, si a creat prima platforma online de business dedicata femeilor din România.

Mai multe informatii sunt disponibile aici: site-ul FEMEI in AFACERI.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Politehnica Business Tower, o nouă investiție

Articolul următor

Sorin Dumitrașcu, noul Director de Dezvoltare al Nusco Imobiliara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share