Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sorin Dumitrașcu, noul Director de Dezvoltare al Nusco Imobiliara

Nusco Imobiliara continuă implementarea planului său de dezvoltare prin creșterea echipei, recrutându-l pe  Sorin Dumitrașcu în funcția de Director de Dezvoltare. Dumitrașcu  are o experiență de peste 30 ani în managementul construcțiilor și a contribuit cu expertiza sa în dezvoltarea și livrarea mai multor proiecte de succes, atât la nivel local, cât și internațional.

“Îmi doresc să continui ce am învățat în toata cariera mea, să produc calitate și să-mi folosesc experiența pentru dezvoltările Nusco Imobiliara, iar faptul că mă aflu într-o etapă de maturitate profesională, va ajuta la gestionarea mai multor șantiere, în paralel. Acest rol acoperă o activitate complexă, fiind aproape de proiect încă de la faza de concept și până la livrare: partea de execuție bugetară a proiectelor, administrarea proiectelor și managementul construcțiilor”, a declarat Sorin Dumitrașcu, Director de Dezvoltare, Nusco Imobiliara.

Cu 25 de ani de experiență pe piața locală, Nusco Imobiliara este un jucător de referință în dezvoltarea rezidențială și comercială din România.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Meet the WOMAN! cu Dr. ANCA VEREANU, Medic primar stomatologie si owner Clinica Dr. Vereanu

Articolul următor

Fab Lab deschide în parteneriat cu Adservio un nou spațiu de coworking în Iași cu tematică educativă

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share