Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Târgu Mureș, pe harta Cometex, dezvoltator imobiliar de parcuri retail 

Municipiul Târgu Mureș se află pe lista orașelor în care Cometex, dezvoltator imobiliar de parcuri retail parte a grupului Altex, intenționează să dezvolte proiecte, în anul 2024, informează Ziarul Financiar.

”Avem în plan investiții în retail de peste 200 de milioane de euro până în 2025”, a declarat, pentru Ziarul Financiar, Adrian Urdă, CEO Cometex.

Conform sursei citate, în acest an Cometex intenționează să investească în proiecte de retail în orașele Balș, Botoșani, Dej, Giurgiu, Motru și Vatra Dornei, iar lista orașelor vizate pentru investiții în anul 2024 cuprinde localitățile Bârlad, Călărași, Hunedoara, județul Ilfov, Jilava, Odăi în Ilfov, Pantelimon, Petroșani, Rădăuți, Târgoviște, Timișoara și Vaslui.

Articolul integral poate fi lecturat la următoarea adresă web:

https://www.zf.ro/companii/adrian-urda-cometex-vom-realiza-investitii-de-peste-200-mil-euro-in-21551006

(Redacția)

Post-ul Târgu Mureș, pe harta Cometex, dezvoltator imobiliar de parcuri retail  apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Calendarul financiar al Mobex SA Târgu Mureș

Articolul următor
Asociația Berarii României (ABR), Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) și Soufflet Malt Romania (SMR) i-au adunat pe cultivatorii interesați la Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Agricolă (SCDA) Turda.

Berarii din România vor orzul Clujului. "Faceți aici o treabă extraordinară"

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share