Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Taxe noi stabilite de Baroul Mureș

Consiliul Baroului Mureș, întrunit în ședință în data de 30 ianuarie 2023, a decis instituirea unor taxe ”necesare întocmirii bugetului de venituri și cheltuieli al Baroului Mureș”, începând cu data de 1 februarie 2023.

Potrivit Deciziei nr. 15/30 ianuarie 2023, document făcut public pe pagina web a Baroului Mureș, www.baroul-mures.ro, taxele noi instituite sunt următoarele: 200 de lei pentru eliberarea certificatului de transfer, 100 de lei pentru avizarea convenției de conlucrare profesională și 100 de lei pentru cheltuielile specifice activității de secretariat și procesare a cererilor având ca obiect jurisdicția profesională.

Unul dintre argumentele adoptării deciziei a fost faptul că ”pentru persoanele care solicită eliberarea certificatului de transfer, persoanele care depun petiții sau persoanele care solicită avizarea contractelor de conlucrare personală sunt alocate resurse financiare pentru activități de secretariat și jurisdicție profesională, activități IT, costuri mentenanță pagină web, etc.”

(Redacția)

Post-ul Taxe noi stabilite de Baroul Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Asociația Berarii României (ABR), Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) și Soufflet Malt Romania (SMR) i-au adunat pe cultivatorii interesați la Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Agricolă (SCDA) Turda.

Berarii din România vor orzul Clujului. "Faceți aici o treabă extraordinară"

Articolul următor

2022, an de cotitură pentru construcțiile din Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) a anunțat prelungirea perioadei de desfășurare a ediției din 2024 cu o zi față de datele comunicate inițial.
Citeste mai mult

TIFF atrage turiștii străini în Ardeal

70% dintre participații care nu sunt din Cluj vizitează orașul pentru TIFF, potrivit unui studiu al Universității Babeș-Bolyai…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share