Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

A fost lansată licitația pentru reabilitarea Spitalului de Psihiatrie Nucet

Marți, 3 februarie 2023, a fost lansată procedura de licitație pentru proiectarea și execuția proiectului „Creșterea eficienței energetice și reabilitarea imobilelor Spitalului de Psihiatrie Nucet, Județul Bihor”.

Valoarea totală estimată a investiției se ridică la 21.693.366,69 lei, fără TVA, iar termenul de depunere a ofertelor este 6 martie 2023.

Ce prevede proiectul

Proiectul prevede reabilitarea a cinci corpuri de clădire în care își desfășoară activitatea Spitalul de Psihiatrie Nucet și Unitatea de Asistență Medico-Socială de Psihiatrie Nucet. Obiectivul principal al investiției este creșterea eficienței din punct de vedere energetic, prin reducerea consumului anual de energie și îmbunătățirea calității mediului prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră.

Atingerea acestor obiective presupune reabilitarea anvelopei construcțiilor, înlocuirea instalațiilor termice, sanitare și de iluminat.

Proiectul „Creșterea eficienței energetice și reabilitarea imobilelor Spitalului de Psihiatrie Nucet” este finanțat pe Componenta 5 din PNRR „Valul renovării”, pe axa prioritară 2 „Renovare energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice”.

În luna ianuarie s-a semnat contractul de finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Finanțarea proiectului depus de Consiliul Județean Bihor este 100% nerambursabilă.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cătălin Rotaru este noul director general al THETA Furniture & More

Articolul următor

Dobânzi de până la 8% pentru noua emisiune de titluri de stat Tezaur

Citește și:
Citeste mai mult

Clujul găzduiește Aviation-Event 2023

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAC) a oferit un preambul al conferinţei internaţionale de aviaţie. Au fost prezenți…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share