Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

TeraPlast și-a deschis un centru logistic pentru șase județe

Grupul bistrițean TeraPlast a decis să își întărească puterea de acoperire geografică prin deschiderea unui depozit în Sud-Estul României.

Noul depozit alocat zonei de Sud-Est a României dispune de o suprafață de 6.500 mp, construcții și platformă betonată.

Grupul bistrițean TeraPlast a decis să își întărească puterea de acoperire geografică prin deschiderea unui depozit în Sud-Estul României. Unitatea reprezintă un centru logistic de aprovizionare și livrare rapidă pentru județele Galați, Brăila, Tulcea, Vrancea, Ialomița și Constanța.

“Depozitul a devenit operațional de la începutul acestui an. Acesta este situat la ieșire din Galați pe E87 (zona Gării Barboși), cu acces rapid la centura orașului, aspect cheie pentru eficientizarea transportului mărfurilor.

Spațiul ales este versatil, iar zona continuă să se dezvolte cu un parc industrial, dar și alte centre de distribuție. Activitatea TeraPlast din noua locație beneficiază de condiții optime din punct de vedere logistic. Sunt 5.000 mp de platformă betonată, o hală recent construită de 1.500 mp și cele mai noi echipamente de manipulare a mărfurilor”, potrivit conducerii grupului.

Unitate cu ridicare rapidă a mărfii

„Proximitatea joacă un rol major în lanțul logistic. Prin noua locație din Galați vom fi mai aproape de clienții liniei de business instalații din Sud-Estul țării, mai rapizi în livrări și mai accesibili. Grupul nostru se dezvoltă continuu, iar întărirea forței de distribuție contribuie la consolidarea avantajelor competitive ale liniei de instalații” a declarat Ovidiu Gurău, director comercial al TeraPlast.

Unitatea va face livrări către clienții TeraPlast din regiune, dar va reprezenta și o oportunitate de aprovizionare rapidă pentru cei care vor să ridice marfa direct din depozit. TeraPlast are șapte puncte de distribuție proprii pe teritoriul României. Depozitul din Ungaria este, de asemenea, operațional.

Grupul este compus din companiile TeraPlast, TeraGlass, TeraPlast Recycling, TeraBio Pack și Somplast. Din 2008, TeraPlast SA este listată la Bursa de Valori București sub simbolul TRP. Acțiunile companiei sunt incluse în indicele de referință BET al Bursei de Valori București și, din 2021, în indicii Small Cap și Global All Cap ai FTSE Russell.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Compania STK Properties a adus la cunoștința investitorilor de la Bursa de Valori București (BVB) că, în ultima sa ședință, CLCN a aprobat Planul Urbanistic Zonal propus pentru dezvoltarea proiectului Green Square.

Green Square a trecut de consilierii clujeni

Articolul următor
Campusul destinat învățământului dual pe 3,5 ha, din zona Metro, va fi ridicat de cele patru universități în cadrul unui consorțiu care mai cuprinde Primăriile Cluj-Napoca și Florești.

Universitățile clujene înființează un campus pentru învățământul dual

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share