Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Green Square a trecut de consilierii clujeni

Compania STK Properties a adus la cunoștința investitorilor de la Bursa de Valori București (BVB) că, în ultima sa ședință, CLCN a aprobat Planul Urbanistic Zonal propus pentru dezvoltarea proiectului Green Square.
Complexul din centrul cartierului Bună Ziua este prevăzut cu parc și creșă | Foto: STK

“Centrul de cartier” de 31 de milioane de euro din zona Bună Ziua a fost aprobat de către Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca (CLCN).

Compania STK Properties a adus la cunoștința investitorilor că, în ultima sa ședință, CLCN a aprobat Planul Urbanistic Zonal propus pentru dezvoltarea proiectului Green Square. Inițiativa vine din partea companiilor STK Properties și Emergent Real Estate, deținute de FIA STK Emergent în proporții de 83% și 99%.

Green Square va fi situat în centrul cartierului Bună Ziua, lângă Lidl, având un front la stradă de 120 m. “Proiectul a fost realizat în urma unor analize urbanistice care au relevat necesitățile neacoperite din zonă. Aici se vor construi locuințe, parc – va fi cedat Primăriei Cluj-Napoca (PCN), zonă comercială, 2.200 mp teren alocat pentru construcția unei creșe de 1.500 mp, cedată și ea PCN.

Coeficientul de utilizare a terenului pentru construcția noilor apartamente este 0,95, adică populația nou atrasă în zonă este similară zonelor de case. S-a cedat teren PCN pentru lărgirea străzii Bună Ziua, realizarea unei staţii verzi de autobuz, unei staţii de încărcare electrică, şi a unei staţii de taxi la str. Bună Ziua”, au explicat dezvoltatorii imobiliari.

STK Properties, vehicul investițional axat pe dezvoltarea de proiecte imobiliare în Cluj, activează pe Piața AeRO a Bursei de Valori București. Compania a fost înființată de către fondul de investiții STK Emergent. Listarea a avut loc după ce aceasta a atras de la investitorii din piața de capital 3,5 milioane de lei. Capitalizarea companiei era de 24 de milioane de lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

2023 developing plans at Budapest Airport

Articolul următor
Grupul bistrițean TeraPlast a decis să își întărească puterea de acoperire geografică prin deschiderea unui depozit în Sud-Estul României.

TeraPlast și-a deschis un centru logistic pentru șase județe

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share