Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Au fost anunțate primele zboruri de pe Aeroportul Braşov

Începând cu vara anului 2023 vor exista trei zboruri charter pe săptămână, două spre Antalya şi unul spre Creta, cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav, singurul aeroport construit de la zero în România postbelică. Anunțul a fost făcut azi, de administrația noii aerogări.

Aceasta este oferta Tour Operatorului Paralela45 care a programat primul zbor spre Antalya în 16 iunie şi primul zbor spre Creta în 19 iunie şi a pus în vânzare pachete turistice care cuprind transportul, 7 nopţi de cazare la destinaţie, transferurile şi asistenţa turistică.

Zborurile vor fi operate de companiile Anima Wings și HiSky.

Aceste informaţii au fost prezentate de Alin Burcea, proprietarul Paralela 45, şi Ondina Dobriban, directorul general al Paralela 45, în cadrul unei conferinţe de presă organizate la terminalul Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav.

Potrivit oficialilor Paralela 45, la 31 ianuarie pentru destinaţia Antalya erau deja vândute 35% din numărul locurilor din toate zborurile programate, în timp ce pentru Creta vânzările au ajuns la aproximativ 21% din totalul locurilor disponibile.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Diriguitorul autostrăzilor din România a făcut demersurile pentru noua licitație la șoseaua de mare viteză care va străpunge Munții Meseș.

Autostrada cu tunelul Meseș, scoasă din nou la licitație

Articolul următor

Obiectivele Oradea Heritage au avut în 2022 peste 80.000 de vizitatori

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share