Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Contract de 12,9 milioane de lei semnat la sediul Aquaserv

Un nou contract de lucrări în cadrul „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Mureș, în perioada 2014-2020 – Zona Valea Nirajului – UAT Crăciunești, UAT Acățari, UAT, Bereni, UAT Măgherani”, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, a fost semnat luni, 6 februarie.

Potrivit informațiilor furnizate de către Biroul de presă al SC Compania Aquaserv SA, lucrarea se numește ”Lotul nr. 05R – Aducțiune și rețea de distribuție UAT Bereni”, antreprenorul acesteia este Asocierea Las Prom SRL – Montrepcom SRL, iar valoarea contractului de lucrări este de 12.912.879,08 de lei, fără TVA.

”Perioada de execuție a lucrărilor este de 14 de luni de la data semnării contractului, cu o perioadă de garanție de 36 de luni. În cadrul contractului, se vor realiza următoarele categorii de lucrări: aproximativ 8 kilometri de rețea de transport și 12 kilometri de rețea de distribuție pentru localitățile Bereni, Maia, Bâra, Eremieni, Drojdii, trei stații de pompare – la Bereni, Maia, Eremieni și Drojdii, un număr total de 569 de branșamente, un număr de 842 de persoane ca populație ce va fi deservită. La eveniment au participat reprezentanţii firmei câştigătoare a licitaţiei şi conducerea Compania Aquaserv SA Târgu Mureş”, a informat sursa citată.

(Redacția)

Post-ul Contract de 12,9 milioane de lei semnat la sediul Aquaserv apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Total
4
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Colectarea selectivă a deșeurilor în Oradea, prin insule ecologice supraterane

Articolul următor

INVESTIȚIE. Parc fotovoltaic pe o pășune de 50 de hectare din Solovăstru

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
4
Share