Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hays Technology Solutions Romania deschide un centru software R&D în Timișoara

DCIM101MEDIADJI_0127.JPG

Hays Technology Solutions Romania (HTSR), o companie germană care este specializată în dezvoltarea de soluții tehnologice premium, anunță deschiderea unui centru de dezvoltare și cercetare în Timișoara. Noul centru din Timișoara va ocupa o suprafața de 750 mp în ISHO Offices, etapa 3. Acesta este cel de-al doilea birou HTSR în România, după cel din București. Anunțul vine la scurt timp după ce alte două companii tehnologice, Omron și Canon au ales ISHO Offices pentru spațiile lor de lucru.

“Hays Technology Solutions Romania-este numele unei călătorii care a început în anul 2021, ca parte a companiei germane Hays Technology Solutions Gmbh. După deschiderea sediului central din București, suntem entuziasmați să anunțăm că deschidem un centru de dezvoltare în Timișoara, al doilea centru Software R&D din România. Pe parcursul acestui an, ne propunem să construim în Timișoara o echipă de peste 70 de specialiști, care să ne ajute să livrăm soluții IT premium către colaboratorii noștri. ISHO Offices, prin facilitățile pe care le oferă, poate contribui la crearea unui mediu de lucru colaborativ și creativ, care oferă condiții excelente de muncă, la standard internațional. Timișoara este un centru regional atractiv, un hub de talente pentru domeniile cu specializare ridicată”, declară Alexandru Cicortas, Director General Hays Technology Solutions Romania.

“Ne bucurăm pentru că încă o companie tehnologică importantă, specializată în tehnologii software de top, alege Timișoara pentru deschiderea unui nou birou în România. Suntem încântați să atragem ân orașul nostru și să găzduim astfel de companii și să contribuim la formarea unui adevărat ecosistem de companii creative și inovative prezente în Timișoara. Prin mixul de servicii pe care îl dezvoltăm continuu la ISHO Offices intenționăm să  oferim cel mai bun mediu de lucru, cu condiții excelente, la cele mai înalte standarde. Prin atmosfera pe care o creăm contribuim direct la performanța, creativitatea, dar și starea de bine a angajaților” afirmă Ovidiu Șandor, dezvoltatorul proiectului ISHO.

Isho anunță că vor fi reluate lucrările de construcție la hotelul Radisson Blu și configurată zonă pietonală amplă, spații verzi și de relaxare și servicii diverse pentru cei aproximativ 5.000 de angajați și rezidenții celor peste 1.200 de apartamente din complex.

Total
7
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Investiții de aprox. 1 mil. euro și o cifră de afaceri în creștere pentru Uniprest Instal

Articolul următor

CW Echinox: Aproximativ jumătate de mil. mp de birouri din București sunt neocupați

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
7
Share