Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

EY România organizează “Conferința anuală de fiscalitate” la Cluj

“Conferința anuală de fiscalitate EY România” pune în discuție cele mai importante aspecte fiscale de avut în vedere de către oamenii de afaceri clujeni în 2023.

În 15 februarie are loc, la Cluj, “Conferința anuală de fiscalitate”, organizată de EY România. Conferința se va desfășura la Radisson Blue Hotel și se adresează comunității de afaceri clujene. Se vor prezenta cele mai importante aspecte fiscale de avut în vedere pentru anul 2023.

Printre cele mai “fierbinți” teme fiscale abordate de specialiștii EY se numără raportările digitale ale companiilor și controalele fiscale (SAF-T, E-factura și E-transport), recentele modificări privind impozitarea națională și internațională în domeniul taxelor directe, precum și ultimele noutăți în prețurile de transfer.

Se va discuta despre noile raportări începând cu anul 2023, cu focus pe directiva de raportare publică a informațiilor privind impozitul pe profit, precum și schimbările radicale ce vor avea loc în controalele fiscale.

Pe agenda conferinței sunt, de asemenea, noutățile din domeniul TVA, taxele la Fondul de mediu în 2023, precum și provocările ca angajator în a alege între un colaborator sau un salariat. O echipă de 10 specialiști și experți vor prezenta noutățile din domeniul fiscalității.

Numeroși specialiști prezenți

Aceștia sunt Corina Mîndoiu (foto) – Partener, Impozit pe venit şi contribuţii sociale; Raluca Popa – Partener, Asistenţă fiscală şi juridică, Strategic Growth Markets leader; Alex Grecu – Senior Manager, Departamentul de Taxe Directe; Costin Manta – Partener, Impozite indirecte; Daniela Neagoe – Senior Manager, Comerţ Internaţional; Iulia Samson – Manager, Departamentul de Prețuri de Transfer; Crina Onuț – Manager, Impozit pe venit şi contribuţii sociale, Lara Sayglili (Simion) – Manager, Departamentul de Conformitate Globală şi Raportare; Andreea Mitroi – Manager, Departamentul de Taxe Indirecte, toți de la EY România, dar și Corina Mureșan – avocat specializat în litigii fiscale la Băncilă Diaconu şi Asociaţii.

EY România este prezentă pe piața locală din anul 1992 și are un birou și în Cluj-Napoca.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

S-a lansat licitația pentru construirea Centrului Cultural Multifuncțional Oradea

Articolul următor
În parteneriat cu Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei (MNIT) Iulius Mall Cluj marchează luna iubirii printr-o nouă expoziție inedită - „Afrodiziace și anti-afrodiziace de-a lungul timpului”.

Luna iubirii, la Iulius Mall Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share