Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cum lucrează MIS Grup la Colegiul Rebreanu

Pe șantierul de la Colegiul Național Liviu Rebreanu Bistrița (CNLR) e forfotă mare pentru ca elevii și profesorii să se întoarcă la cursuri cât mai repede, într-o clădire complet nouă, în care istoria va dăinui peste ani și ani.

Șantierul de la unitatea de învățământ din municipiul Bistrița se află în grafic, dau asigurări reprezentanții constructorului.

“Pe șantierul de la Colegiul Național Liviu Rebreanu (CNLR) Bistrița e forfotă mare pentru ca elevii și profesorii să se întoarcă la cursuri cât mai repede, într-o clădire complet nouă, în care istoria va dăinui peste ani și ani.

Reabilităm și modernizăm o școală cu peste 100 de ani de tradiție, una de elită din județul Bistrița-Năsăud. Este modernizată la cele mai înalte standarde pentru a oferi elevilor și profesorilor toate condițiile pentru a continua să exceleze”, au precizat reprezentanții MIS Grup.

Lucrările de consolidare și reabilitare a corpului A (liceu) de la CNLR au început în octombrie 2020, cu o finanțare de 38 de milioane de lei asigurată de Compania Națională de Investiții (CNI).

Cele 28 de săli de clasă și de informatică vor beneficia de dotări IT și audio-video de ultimă generație, pentru a crea un mediu cât mai prielnic pentru toți cei care activează în cadrul unității de învățământ. Spațiile vor fi dotate cu mobilier modern, iar sala de evenimente și amfiteatrele vor fi modernizate.

Reabilitarea corpului A al CNLR  întregește o serie de investiții care au avut loc aici și care au însemnat crearea unui campus – o clădire nouă pentru școala generală, o sală de sport la cele mai înalte standarde, un internat modern.

Finalizarea axei de transport Gării – Năsăudului, întârziată de utilități

Conducerea MIS Grup a anunțat că termenul limită de reconfigurare a axei de transport Gării – Bd. Decebal – str. A. Mureșanu – str. Năsăudului, din Bistrița, este 4 iulie 2024, și nu 31 decembrie 2023, anunțat de municipalitate. “Obiectivul de investiții a fost întârziat pentru un an jumătate întrucât în această perioadă proiectul s-a aflat în faza de evaluare la Primăria Bistrița.

În acest moment, din cauza devierilor de rețele electrice pentru pasajul subteran din zona Bd. Decebal și a sensurilor giratorii, activitatea companiei este suspendată, noi lăsând compania responsabilă de partea electrică să își realizeze contractul”, au precizat reprezentanții MIS Grup.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Arhitecții stagiari s-au documentat pe șantierul Bibliotecii Centrale Universitare

Articolul următor

Timișoara s-a deschis în fața lumii întregi. Capitala Europeană a Culturii, inaugurată cu sute de evenimente culturale și muzicale

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share