Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Antreprenoarele clujene primesc sprijin european pentru digitalizare

Invitații AFA și AFTP au aflat detalii despre cursurile de digitalizare și sprijinul oferit întreprinderilor mici și mijlocii pentru implementarea învățării la locul de muncă, cu acces la platforma E-learning oferite prin acest proiectul ALIS.
Întreprinzătoarele din Cluj au aflat despre instrumentele digitale pe care le au la dispoziție | Foto: AFPF

Asociația Patronală pentru Formare Profesională (APFP) și Asociaţia Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj au organizat un prim eveniment din cadrul proiectului ALIS.

Invitații AFA și AFTP au aflat. la Hotelul Radisson Blu, detalii despre cursurile de digitalizare și sprijinul oferit întreprinderilor mici și mijlocii pentru implementarea învățării la locul de muncă, având acces la platforma E-learning oferite prin proiectul ALIS.

“Cu toții am aflat noutăți și despre serviciile digitalizate ale Consiliului Județean (CJ) Cluj – promotor în România a eliberării digitale a certificatului de urbanism, autorizații de construire și alte documente utile cetățenilor”, a menționat Anca Cozma, membru al AFA Cluj. Prezentarea a fost realizată de către arhitectul șef al județului, Claudiu Salanță.

Administrația clujeană, cu un pas înainte

Cursurile sunt oferite gratuit, în cadrul proiectului de adaptare a lucrătorilor și întreprinderilor la schimbare (ALIS) prin redobândirea competențelor digitale către lucrători. Proiectul e realizat în cadrul Programului Operațional Capital Uman.

CJ Cluj este singurul din țară care emite certificate de urbanism digitale, valide juridic, nu doar de informare. Platforma dedicată emiterii în format digital a fost activată anul trecut. Soluția este realizată în parteneriat cu Banca Transilvania.

AFA este o comunitate profesionistă, unită și orientată spre performanță și binele comun. Organizația încurajează și susține performanța în antreprenoriat prin programe de mentorat și business networking.

AFA creează proiecte care oferă un mediu favorabil femeilor cu inițiativă, recunoaște excelența și succesele feminine în afaceri și în comunitate. De asemenea, este preocupată de dezvoltarea personală a tinerilor și dorește să le ofere sprijin în găsirea resurselor și modelelor demne de urmat.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
În actualul proiect de ordonanță de urgență a guvernului (OUG) privind regimul ANUP, aflat în dezbatere publică, pot fi desemnate doar cele pe proprietățile publice sau private ale primăriei.

Rețeaua pentru Natură Urbană propune arii protejate pe proprietăți private

Articolul următor
Pentru a învăța cât mai multe lucruri aplicate în privința gestionării moderne a deșeurilor, delegația s-a deplasat la uzina MHKW Rothensee.

Maramureșul vrea să își gestioneze deșeurile după modelul MHKW

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share