Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Transport & Logistics – Key Factor In International Business Development, la Sibiu

”International Business For A Sustainable Future”- serie de evenimente organizate de Supreme Council of European Business și British Romanian Chamber of Commerce

 

Supreme Council of European Business (SCEB) și British Romanian Chamber of Commerce (BRCC) au realizat un parteneriat strategic în 2023 cu scopul de a organiza o serie de trei conferințe regionale în Sibiu, Iași și Timișoara.

Prin intermediul evenimentelor dedicate mediului de afaceri din România, SCEB și BRCC au drept obiectiv comun crearea unor punți de legătură între comunitățile de afaceri centrale și regionale cu scopul de a identifica soluții eficiente la provocările actuale din ce în ce mai complexe. Alături de speaker-ii și partenerii acestor evenimente, participanții vor afla exemple de bune practici, perspective inovatoare și idei vizionare despre cum pot fi abordate situațiile cu care se confruntă, generate de crizele suprapuse: energetică, medicală, economică.

Prin intermediul parteneriatului cu BRCC care ne onorează, dorim să oferim membrilor noștri oportunitatea de a se conecta cu mediul de afaceri regional, de a face schimb de idei și de a identifica împreună abordări noi pentru provocările pe care le întâmpină. De asemenea, consider că antreprenorii ar trebui să își construiască afacerile dintr-o perspectivă internațională, care să le deschidă noi piețe și oportunități pentru a avea companii bine pregătite pentru viitor, precizează Mehmet Sumeroglu, SCEB Chairman.

Suntem onorați să organizăm acest eveniment alături de partenerii noștri, The Supreme Council of European Business (SCEB), având împreună o comunitate frumoasă pe care ne dorim să o întâmpinăm cu oportunități de dezvoltare și noi perspective în ceea ce privește viitorul apropiat. Aceste evenimente se adresează în special managerilor și antreprenorilor, însă este o oportunitate foarte bună pentru cei care își doresc să ducă viziunea companiei la un alt nivel, precizează Madalina Cîinaru, BRCC Head of Bucharest Office.

Primul eveniment al seriei – Transport & Logistics – Key Factor In International Business Development – va avea loc joi, 23 februarie 2023, la hotel Continental Forum din Sibiu și va fi dedicat atât companiilor din industria transportului și logisticii, cât și altor companii din domenii conexe. Alegerea temei a fost motivată de anticiparea schimbărilor de anul acesta pe care considerăm că trebuie adresate astfel încât managerii și antreprenorii să aibă un o perspectivă mai clară asupra care ar putea fi strategiilor potrivite pentru afacerile lor.

În calitate de speaker-ii în cadrul panel-ului se află: Ionuț NACHE – Owner INAQ Consulting, IFS Representative în România, Moldova, Bulgaria, Serbia, Croația și țările din Balcani, Mehmet SUMEROGLU – Chairman, SCEB, Tiberiu STROE – Clients Director, State Funds Division, EximBank, Rareș BALINT – Branch Manager, Adecco Romania și Cosmin COMȘA – M&A Senior Manager, KPMG.

Alături de cele două organizații sunt, în calitate de parteneri: Diamond – Inaq Consulting, Gold – Cost Contab Group, Silver – Exim Bank. În categoria Wine Partners se află Camele Cricova, iar printre Supporting Partners se numără MBS Holding, Nomade Communication și MAPPS – Evaluatori de valori. Partenerii noștri media tradiționali sunt Ziarul Bursa, Revista TheBizz, The Diplomat și Transilvania Business.

Supreme Council of European Business este o organizație internațională care își propune să creeze și să dezvolte oportunități de afaceri pentru progresul economic și educațional al fiecărui cetățean al lumii. SCEB acționează prin consilii sectoriale din țări europene și non-europene și reunește oameni de afaceri, factori de decizie și experți din diverse industrii. Întreaga comunitate lucrează împreună pentru a crea un mediu de afaceri internațional caracterizat de agilitate și mai bine adaptat provocărilor actuale.

British Romanian Chamber of Commerce o cameră de comerț cu prezență în Londra și București, este cea mai importantă organizație condusă de afaceri care promovează comerțul și investițiile bilaterale între Regatul Unit și România din 1998. Camera de comerț se implică activ în crearea şi susţinerea unui mediu de afaceri dinamic, în care liberul schimb și investițiile sprijină companiile în procesul de dezvoltare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
În perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2022, la nivelul județului au fost cazați 548.418 turiști, din care 92.670 străini (16,9% din total).

Turismul din Cluj, în revenire după pandemie. Creștere de 2,1 ori

Articolul următor

ADP își prelungește contractul de închiriere în Gara Herastrău

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share