Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ADP își prelungește contractul de închiriere în Gara Herastrău

ADP Romania își prelungește contractul de închiriere pentru încă 5 ani în Gara Herăstrău, o clădire ce face parte din portofoliul Globalworth. Suprafața totală folosită de companie este de 8.300 de metri pătrați.

 

Un furnizor global multilateral de soluții cloud de management al capitalului uman (HCM), ADP reunește departamentele de resurse umane, salarizare, recrutare, administrare fiscală și gestionare a beneficiilor, fiind un lider în servicii de externalizare a afacerilor, analiză și expertiză în conformitate. Experiența și perspectvele de neegalat, precum și tehnologia de ultimă oră au transformat resursele umane dintr-o funcție administrativă de back-office într-un avantaj strategic de afaceri.

 

“ADP România își propune să creeze o forță de muncă mai bună prin intermediul tehnologiilor sale inovatoare și al politicilor interne. Parteneriatul pe care îl avem cu Globalworth este în concordanță cu obiectivul nostru de a oferi condiții de muncă la standarde înalte asociaților noștri, atestat și prin obținerea recunoașterii Top Employer 2023 în România”, a afirmat Sonia Khachlouf, VP GM ADP Romania.

 

“Suntem bucuroși și mândri că ADP este în comunitatea noastră de afaceri din 2016. Le mulțumim pentru parteneriatul nostru pe termen lung și așteptăm cu nerăbdare să sprijinim dezvoltarea lor în România în următorii ani”, a spus Ema Iftimie, Head of Leasing & Customer Care, Globalworth Romania.

  

Gara Herăstrău este o clădire de birouri modernă, situată în partea de nord a Bucureștiului, pe strada cu același nume, în Globalworth District, cea mai dinamică zonă de business din București.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Transport & Logistics – Key Factor In International Business Development, la Sibiu

Articolul următor

Cities of Tomorrow #11 revine pe 21-28 martie 2023!

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share