Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

THR scoate la închiriere șapte hoteluri la Marea Neagră

1.000 de camere în șapte hoteluri de top de pe litoral vor fi disponibile spre închiriere pentru antreprenorii din turism.

Plaje proprii, dotări interioare și exterioare complexe și o clientelă fidelă sunt printre atuurile hotelurilor pregătite pentru închiriere pe litoral de către THR Marea Neagră, ce are ca acționar majoritar fondul de investiții Transilvania Investments. Companiile care le vor gestiona pentru acest sezon vor fi alese în urma licitațiilor publice organizate în 1-3 martie.

Cu 300 de camere cotate la 4*, complexul Cleopatra (foto sus) – Saturn este cel mai mare dintre activele oferite spre închiriere, suprafața de 23.000 mp incluzând o piscină exterioară, restaurant, spații verzi. În apropiere se află Narcis, cu 320 de camere, ambele hoteluri având acces la o plajă proprie. Cele două hoteluri sunt oferite spre închiriere într-un pachet care să permită dezvoltarea unui business complet.

Vraja Mării a fost, în 2022, hotelul din portofoliul THR cu cel mai mare grad de ocupare. Locația din Eforie Nord e preferată de turiști pentru amplasarea pe plajă și atmosfera intimă, specifică unui hotel de mici dimensiuni. Pentru antreprenorii interesați de active de mari dimensiuni, hotelurile Semiramis și Tosca (Saturn), cu câte 300 de camere, sunt opțiuni în vederea dezvoltării de afaceri pe termen lung.

Strategie de eficientizare la Transilvania Investments

Procesul de închiriere a hotelurilor de pe litoral face parte din strategia de eficientizare și redefinire a modelului de business pentru activele aflate în portofoliul Transilvania Investments.

Cel mai mare proprietar de camere de hotel de România, fondul de investiții a elaborat, în ultimul an, direcții strategice adaptate pentru fiecare dintre activele din domeniul turismului care să susțină dezvoltarea acestora. Licitații pentru închiriere sunt programate și pentru hotelurile Balada și Cerna (Saturn), alături de alte active din domeniul ospitalității.

Programul licitațiilor

  • Restaurant Prahova (Saturn) – 1 martie
  • Complex Balada (Saturn) – 1 martie
  • Complex Cleopatra și Narcis (Saturn) – 1 martie
  • Complex Cerna (Saturn) – 1 martie
  • Băi reci (Eforie Sud) – 2 martie
  • Complex Tosca (Saturn) – 2 martie
  • Complex Semiramis (Saturn) – 2 martie
  • Grădinița Hora – 2 martie
  • Bufet Narcis – 3 martie
  • Complex Vraja Mării (Eforie Nord) – 3 martie

Sursa: THR

Caietele de sarcini achiziționate aduc dreptul de a vizita locațiile înainte de licitații. Transilvania Investments este unul dintre cele mai mari fonduri de investiții din România, listat pe Bursa de Valori București. Misiunea fondului este de a maximiza randamentele investitorilor, prin administrarea unui portofoliu complex de active ce include companii din sectoarele financiar, turism, real estate, energie și IT.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
"Mireasma dragostei plutește în aer la IMC, cu ateliere de preparare a parfumurilor și expoziția „Afrodiziace și antiafrodiziace de-a lungul timpului”.

Expoziție de afrodiziace și ateliere de parfumuri la Iulius Cluj

Articolul următor

21 de localități sălăjene, candidate la puncte gastromice locale

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share