Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Șantierul Avril va proteja afacerile restaurantelor din centrul Zalăului

Ioan Savu, administratorul constructorului Avril, societate care alături de Delcar execută lucrările, a explicat ce se întâmplă în zona de restaurante

Constructorul ce reface zona centrală a municipiului Zalău a promis că încearcă să nu afecteze afacerile localurilor.

Ioan Savu, administratorul constructorului Avril, societate care alături de Delcar execută lucrările, a explicat ce se întâmplă în zona de restaurante, conform Sălajul Liber. De mai bine o săptămână au început lucrările și în zona pasajului cu restaurante din centrul Zalăului, în contextul pietonizării străzii Unirii și a reabilitării platoului de marmură din oraș.

Savu afirmă că se lucrează la rețeaua de canalizare, necesară în zonă, iar ulterior se va moderniza întreg pasajul. El susține că, după realizarea lucrărilor la canalizare, pasajul va fi betonat, iar ulterior se vor monta, la fel ca pe str. Unirii, pavaje noi. Pasajul va fi acoperit cu o pânză care să ferească clienții teraselor de ploaie și razele puternice ale soarelui.

Avril a renunțat la idea de a monta un acoperiș în zonă. Savu spune că au fost demarate acum lucrările la canalizare pentru ca în perioada de primăvară-vară, restaurantele să nu aibă de suferit din cauza lucrărilor, iar zălăuanii să poată ieși pe terasele din zonă.

Societatea din Negrești-Oaș (județul Satu Mare) a avut, în 2021, afaceri de 129 de milioane de lei și un profit net de 11 milioane, cu 152 de angajați. Asociații săi sunt Ioan Savu (40%), Petru Ciorba, Daniel Savu (câte 20%), Vasile Hotca, Daniel Seleveschi (câte 10%).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Chef Vincent Lointier, care a înființat Atelier de Cuisine, a decis să renunțe la unitatea pe care o deținea în Iulius Mall pentru noul restaurant Coquette, de la Hotelul Sunny Hill (Vila Tușa).

Chef "cu stele Michelin" la Sunny Hill

Articolul următor

Bayer a școlit pomicultorii la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share