Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Orădenii s-au înghesuit să-și cumpere vacanțe la Târgul de turism Top Travel

Top Travel, târgul de turism organizat la Oradea Shopping City în perioada 24 – 26 februarie 2023, a adunat la un loc 12 expozanți.

Spre deosebire de edițiile anterioare, târgul de anul acesta a fost mai aglomerat. Cei care își căutau o vacanță, un sejur sau un circuit turistic, stăteau la coadă pentru a discuta cu reprezentanții agențiilor de turism.

Oferte promoționale

„Ediția de anul acesta a adunat 12 expozanți. Este vorba de Terra Vista, Crys Mar Travel, Smart Holiday by Loredana, Gata de plecare, Concept Sana Travel, DD Travel, Concept Tours, InCruises, Dumexino Travel, Conacul Iancu, Autorulote Oradea, Simbotour Oradea și Ford Carbenta Com. Avem și agenții de turism care vând pachetele tradiționale (plecat cu avionul, care în regim all inclusive), dar avem și furnizori de circuite turistice, croaziere, autorulote sau cazare în casă tradițională, cum este Conacul Iancu”, ne-a informat Mihai Dacin, organizatorul târgului.

Potrivit acestuia, fluxul de vizitatori a fost mai mare ca în 2019 (ultimul an în care s-a organizat târgul), interesul mai mare pentru vacanțe.

Târgul, fiind suprapus peste Târgul Național de Turism al României, vizitatorii s-au bucurat de oferte promoționale la pachetele de vacanță achiziționate.

„Orădenii au învățat că este bine să-și rezerve din timp vacanțele, pentru a beneficia de tarife mai bune. Mai ales că există și pragul psihologic de 1 martie, iar după 1 martie, ofertele sunt tot mai scumpe”, spune Mihai Dacin.

Vacanță cu rulota

Pentru oamenii care vor cu totul altceva decât să stea cu burta la soare, pentru cei care doresc o vacanță active, pot închiria o rulotă pentru oamenii care vor cu totul altceva decât să stea cu burta la soare, pentru cei care doresc o vacanță active, pot închiria o rulotă  cu burta la soare, pentru cei care doresc o vacanță active, pot închiria o rulotă.

„Autorulotele se pot închiria pentru sejururi în țară sau străinătate. Lumea le caută doar pentru sezonul cald, dar poți să mergi în orice sezon cu ele. Sunt superdotate. Eu am fost iarna aceasta în Laponia și sunt foarte mulțumit”, a precizat organizatorul Top Travel.  

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Traineri clujeni, "amfitrioni" pe Seaview. Cât costă croaziera de lux pentru antreprenori

Articolul următor

Eveniment despre investițiile imobiliare în Dubai pe 4 și 5 Martie: Antreprenorul Răzvan Pascu și dezvoltatorul imobiliar SOBHA Dubai vin la Cluj-Napoca

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share