Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Eveniment despre investițiile imobiliare în Dubai pe 4 și 5 Martie: Antreprenorul Răzvan Pascu și dezvoltatorul imobiliar SOBHA Dubai vin la Cluj-Napoca

În ultimul an tot mai mulți români și-au îndreptat atenția spre piața imobiliară din Dubai, unul dintre cele mai cosmopolite, dar și dintre cele mai sigure orașe din lume. Pe lista celor mai apreciați dezvoltatori imobiliari de către românii care au ales să achiziționeze proprietăți în acest oraș se află SOBHA Dubai, care anul trecut a raportat vânzări de peste 100 de milioane de euro către cetățenii din țara noastră. 

Printre investitori se numără și Răzvan Pascu, antreprenor și consultant turism, în prezent reprezentant SOBHA în România si Moldova. Pe 4 și 5 Martie, dezvoltatorul SOBHA din Dubai și Răzvan Pascu ajung la Cluj-Napoca pentru a discuta cu toți cei interesați de o investiție imobiliară în Dubai. 

Pe 4 și 5 Martie are loc un eveniment despre Imobiliare în Dubai la Cluj-Napoca, la Grand Hotel Italia 

În primul weekend din luna martie, mai exact pe 4 și 5 Martie, dezvoltatorul SOBHA Dubai și Răzvan Pascu au anunțat că vor susține la Cluj-Napoca un eveniment despre imobiliare în Dubai, în cadrul căruia vor avea loc discuții 1 la 1 cu toți cei interesați de achiziția unui apartament Premium în Dubai, ca investiție. Printre temele abordate vor fi și subiecte precum posibilitățile de închiriere pe termen lung sau în regim hotelier pe termen scurt, câștigurile ce se pot obține din revânzare, sau despre obținerea rezidenței în Emirate.  

Evenimentul va fi nu doar unul informativ, ci și cu vânzare, astfel că vor exista diverse oferte speciale și stoc suplimentar de unități (inclusiv pentru apartamentele cu 2 camere, cele mai căutate). Totodată, rezervarea se va putea face achitând pe loc cu cardul doar 2% din valoarea imobilului, iar toți cei care achiziționează în ziua respectivă vor primi cadou și o excursie luxury în Dubai. 

Participarea la eveniment se face doar cu înscriere în prealabil completând acest formular sau prin mesaj pe WhatsApp la numărul de telefon 0733338224 (0733.3DUBAI). 

Dacă sunteți interesați să investiți într-o proprietate imobiliară în Dubai puteți solicita informații și în afara zilelor de eveniment, la adresa de email contact@razvanpascu.ro sau prin mesaj pe WhatsApp la numărul de telefon 0733338224 (0733.3DUBAI).

Dubai, orașul viitorului, tot mai atractiv pentru investitorii în imobiliare – Randamente anuale de până la 12-15% 

Dubaiul a crescut în mod exploziv, iar astăzi este văzut de mulți ca un oraș al viitorului, un oraș cu un potențial uriaș, generator de randamente net superioare celor din București, Cluj-Napoca sau din alte orașe mari din Europa pentru investitorii care vor să își diversifice portofoliile. 

Pe termen lung, randamentul anual al închirierilor de locuințe în Dubai este de până la 12-15% pe proiectele off-plan, care sunt preferate de cei mai mulți dintre investitori, întrucât acestea se plătesc de obicei în rate pe mai mulți ani, nu se achită suma integral de la început. În plus, pe proiectele off-plan există și posibilitatea de câștig din creșterea valorii proprietății cumpărate în intervalul de timp care trece de la faza de proiect până la finalizarea proiectului. Conform datelor oficiale, doar în ultimii 2 ani prețurile în imobiliare în Dubai au crescut cu 30% pe proiectele off-plan, rămânând, însă, încă semnificativ mai mici decât în alte orașe mari ale lumii de aceeași anvergură, ceea ce face ca Dubai să fie încă o locație accesibilă pentru investiții, conform unui studiu al specialiștilor UBS.

SOBHA Dubai, printre cei mai căutați dezvoltatori imobiliari din Dubai – prețuri de la 360.000 euro pentru un apartament de 2 camere, plată în rate pe 4 ani

Antreprenorul Răzvan Pascu reprezintă în România dezvoltatorul imobiliar premium SOBHA din Dubai, care dezvoltă un întreg cartier în zona Meydan, la 12 minute de Burj Khalifa, cu multiple facilități pentru cei care vor locui acolo: 40% din spațiu ocupat cu zone verzi, plajă privată de 1,8 km lungime, lagună cu apă cristalină, restaurante și cafenele, magazine, săli de sport, locuri de joacă pentru copii, piscine, 2 școli internaționale care sunt deja funcționale și printre cele mai apreciate din oraș, plus multe altele. Proiectele SOBHA Hartland, SOBHA ONE și nou-lansatul SOBHA SeaHaven din zona Dubai Marina au fost la mare căutare printre români, antreprenorul Răzvan Pascu intermediind în 2022 vânzări de apartamente în valoare totală de peste 45 milioane de euro în aceste 3 proiecte. 

De altfel, SOBHA este singurul dezvoltator imobiliar din Dubai despre care s-a scris un studiu de caz la universitatea Harvard, unde se dezbat subiecte precum calitatea construcțiilor și dezvoltarea accelerată a companiei.

“Colaborez de peste un an cu dezvoltatorul SOBHA, reprezentându-l în România, după ce şi eu am achiziționat 3 apartamente în SOBHA Hartland în 2021. În 2022 am intermediat pentru SOBHA vânzarea de apartamente de peste 45 de milioane de euro. Prețurile sunt încă foarte bune și nu o spun doar eu, ci și rapoartele oficiale care analizează piața de real-estate la nivel global. În ultimele luni am organizat și diverse evenimente cu vânzare de apartamente în Dubai în principalele orașe din România, întrucât am remarcat că mulți români își doresc să discute față în față cu dezvoltatorul sau cu un reprezentant al său. Pe 4 și 5 Martie venim și la Cluj-Napoca” a declarat Răzvan Pascu, antreprenor și reprezentant SOBHA în România. 

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Orădenii s-au înghesuit să-și cumpere vacanțe la Târgul de turism Top Travel

Articolul următor

Prima centrală fotovoltaică Photon Energy de la Șiria, conectată la rețea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share