Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Traineri clujeni, “amfitrioni” pe Seaview. Cât costă croaziera de lux pentru antreprenori

Eusebiu Burcaș și Zoltan Veres sunt economiștii clujeni invitați la “conferința plutitoare” de pe vasul de croazieră Seaview.

Vacanța pentru antreprenori va consta într-o călătorie cu networking, conferințe și workshop-uri pe nava MSC Seaview în trei țări: Spania, Franța, Italia, precizează organizatorii, care mizează pe prezența a 100 de antreprenori. În perioada 8-15 iulie, participanții vor vizita plajele luxuriante Coasta de Azur (Franța), Portofino, Cinque Terre, Roma (Italia), Palma de Mallorca – Insulele Baleare, Barcelona (Spania).

Ei vor avea avea acces la reprezentații teatrale în stilul Broadway cu artiști de renume internațional, acces gratuit la piscine, săli de sport în aer liber, săli de fitness și aerobic. Traseul atinge localitățile Barcelona, Cannes, Genova (Portofino), La Spezia (Cinque Terre), Civitavecchia (Roma), Palma de Mallorca (Baleare). Amatorii vor trebui să scoată 2.670 de euro pentru un pachet cu pensiune completă în cameră dublă.

Vor să grupeze antreprenorii români din Europa

Workshop-urile vor aborda teme precum dezvoltarea afacerilor, creșterea profitabilității, marketing, dezvoltare personală. Edițiile anterioare ale Evolution Events Business Suport (EEBS), care își propun să consolideze cea mai mare comunitate de antreprenori români din Europa, s-au desfășurat în orașe precum Madrid, Marbella, Londra, Bruxelles și München. Invitații selectați sunt experți în vânzări, marketing, management, resurse umane, creșterea profitului, branding și dezvoltare personală.

Eusebiu Burcaș este coach financiar, antreprenor cu experiență de 25 de ani, fiind primul consultant certificat Profit First din România. El a lansat prima sa afacere în anul II de facultate, iar după absolvire a activat ca broker pe piața de capital, apoi în domeniul vânzărilor. Burcaș a implementat Metodologia Profit First în 170 de companii din România și a inițiat proiecte în afacerile online (Kestionare, Sales Jobs).

Zoltan Veres activează ca expert în dezvoltarea inteligenței emoționale, fiind cofondator al companiei Refleqt, trainer, coach, speaker internațional. El folosește sistemul Six Seconds ca să îi ajute pe oameni să înțeleagă mai bine matematica emoțiilor, facilitează programe și tehnici pentru echipe și manageri. Veres a demarat programele online Back to Yourself  – dezvoltarea inteligenței emoționale, Ecuația iubirii  – armonizarea relației de cuplu prin inteligența emoțională aplicată.

Printre vorbitorii care vor împărtăși experiențe și evoluția lor antreprenorială mai figurează Felix Pătrăşcanu – cofondator al companiei de curierat FAN Courier, lider pe piața de curierat rapid din România; Ovidiu Toader – antrenor de antreprenori și manageri; Constantin Dulcan – doctor în științe medicale, neurolog, psihiatru și scriitor.

Nava Seaview face parte din linia de vase MSC Cruises, companie cu 30 de ani de experiență în domeniul transportului maritim și a vacanțelor de croazieră. Este al doilea vas din generația Seaside, construit la șantierul naval italian Fincantieri și lansat în 2018. Nava de 160.000 de tone, o capacitate de 5.179 de pasageri și un spațiu public de 463.000 mp se deplasează de obicei în Marea Mediterană de Vest.

Este dotată cu lifturi panoramice cu vedere la mare, podelele suspendate din sticlă, parc acvatic imens, punte de promenadă în aer liber cu magazine, baruri și restaurante.

Dispune de 14 apartamente de colț la pupa, cabine cu balcoane cu terasă, cu vedere la mare și la puntea de promenadă, cabine mari concepute pentru familii, apartamente cu cadă în aer liber. La bord există nouă restaurante spa în aer liber, și facilități de fitness, centre de tratament. Parcul acvatic are cinci tobogane.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Transilvania Broker începe un program de office branding

Articolul următor

Orădenii s-au înghesuit să-și cumpere vacanțe la Târgul de turism Top Travel

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share