Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Andre Rieu a avut încasări de 2,6 milioane de euro la Cluj

Andre Rieu a susținut, în perioada 28 februarie – 4 martie, cinci concerte succesive la Sala Polivalentă, toate fiind cu casa închisă, în ciuda prețurilor mari

Cele cinci concerte ale violonistului și dirijorului olandez i-au adus acestuia încasări consistente.

Andre Rieu a susținut, în perioada 28 februarie – 4 martie, cinci concerte succesive la Sala Polivalentă, toate fiind cu casa închisă, în ciuda prețurilor mari, potrivit Cluj 24. În afară de Cluj-Napoca, Rieu va avea mai multe concerte doar la Maastricht, orașul său natal, în iulie.

Organizatorii au precizat că 38.000 de spectatori au asistat la concertele de la Cluj, interpretate alături de acesta împreună cu cea mai mare orchestră privată din lume, Johann Strauss (JSO). Prețurile la seria de concerte au fost: VIP – 690 lei, categoria I – 520 lei, categoria II – 390 lei, categoria III – 310 lei, categoria IV – 240 lei.

La o medie de 70 de euro pe bilet, la un aflux de 38.000 de spectatori, rezultă încasări de 2,6 milioane de euro în cinci zile. Rieu va mai susține, în acest an, concerte în Spania, Marea Britanie, Germania, Cehia, Polonia, Danemarca, Olanda și SUA.

Andre Rieu, violonist, dirijor și compozitor, a înființat JSO în 1987. Tatăl său a fost dirijor al Orchestrei Simfonice Limburg și al Operei din Leipzig. Fondatorul JSO i-a avut ca profesori pe Jo Jude, Herman Krebbers, Andre Gertier.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Compania AirConnect conectează Tg. Mureș cu București

Articolul următor

Stadiul lucrărilor la Pasajele Gojdu – Cetate din Oradea într-o filmare cu drona

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share