Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Techstars Startup Weekend – accelerator de afaceri în domeniul tehnologiei

Un maraton de 56 de ore de muncă pentru dezvoltarea de idei inovative în domeniul tehnologiei va avea loc în weekend la Oradea.

La finalul acestei săptămâni (10-12 martie ), Cetatea Oradea devine pentru trei zile platforma de dezvoltare a startup-urilor viitorului în cadrul evenimentului Techstars Startup Weekend Oradea.

Pasionații de tehnologie, afaceri și domenii creative sunt invitați să își unească forțele în dezvoltarea unor idei inovative alături de mentori experimentați din țară și din străinătate pe parcursul unui maraton de 56 ore de muncă. Aceasta va culmina cu prezentarea soluțiilor la finalul zilei de duminică.

Evenimentul face parte din franciză de evenimente a Techstars – unul din cele mai mari acceleratoare de afaceri din domeniul tehnologiei din lume – cu peste 7.000 de ediții organizate în peste 160 de țări și un număr total de peste 50.000 de participanți.

„Este o oportunitate unică atât pentru tineri cât și pentru profesioniști indiferent de planurile lor de carieră, pentru a- și dezvoltă niște abilități practice sau pentru a – și porni o afacere în domeniul tehnologiei al ături de oameni inovatori, mentori cu experiență, investitori și experți la nivel național sau internațional. Suntem încântați să putem readuce această experiență la «ușa» orădenilor, într -o atmosferă unică oferită de Cetatea Oradea”, afirmă David Achim, organizatorul evenimentului.

Speakerii evenimentului

Printre speakerii evenimentului se număra fondatori cu experiență precum, Alin Merches, Cătălin Rus și Ioana Rus, investitori precum Adrian Gheară, Mircea Vadan, Răzvan Sută – reprezentant al cunoscutului fond de investiții și program de accelerare estonian Startup Wise Guys și experți precum, Bogdan Carlescu – VP of Marketing la Creatopy, ​​Rishi Chattopadhyay – consultant pentru startup  – uri din Elveția sau Remco Veenenberg – consultant în domeniul fintech din Olanda.

Evenimentul este organizat de o echipa de voluntari cu sprijinul comunităților locale precum Make IT în Oradea și Oradea Tech Hub și suportul companiilor de tehnologie locale Creatopy – Partener Platinum, Liftup Solutions, Paymo, Mobiversal și Octavic si sponsori nationali InnovX BCR. Detalii suplimentare și bilete pot fi găsite pe website-ul evenimentului www.startupweekendoradea.com

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu

Două amfiteatre inaugurate de Universitatea de Medicină și Farmacie Cluj

Articolul următor

Arhi Box va proiecta modernizarea Liceului Blaga

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Nordic Group investește și la Izvin

Nordic Group, una un jucător important în piața distribuției de produse alimentare premium în  rețele Retail, HoReCa și…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share