Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cele mai cunoscute strategii pentru pariuri

Pentru a castiga la pariuri sportive nu ai nevoie doar de noroc, chiar daca acesta conteaza destul de mult. Este gresit sa te bazezi doar pe noroc si pe intuitie, ci trebuie sa te folosesti de o strategie care sa te ajute sa obtii castigurile dorite.

De exemplu, este foarte important sa consulti statisticile meciurilor pe care pariezi. Sunt o multime de site-uri care iti ofera date utile cu ajutorul carora poti alege cele mai inspirate pariuri. Prin urmare, nu ar fi rau sa le ai in vedere si tu.

Dar, la fel de important este sa folosesti o strategie. De ce sa faci asta?

Avantajele folosirii strategiilor la pariuri

Exista multe motive pentru a folosi o strategie la pariuri. Inainte de toate, cu ajutorul lor poti lua mai des decizii bune, ceea ce probabil ca iti doresti si tu. Apoi, atat timp cat folosesti o strategie buna, sunt sanse mari de a obtine mai des castiguri.

In plus, folosirea unei strategii la pariuri ajuta pentru gestionarea bugetului. Daca esti de parere ca nu iti gestionezi banii prea bine, atunci ai inca un motiv pentru a folosi o strategie.

Un alt avantaj este si faptul ca astfel vei fi mai calculat, mai responsabil si totodata eviti pierderile cauzate de pariurile bazate pe instinct.

Sunt suficiente motive pentru a incerca si tu o strategie pentru pariuri? Probabil ca da. Drept urmare, hai sa vorbim despre cele mai cunoscute strategii pentru pariuri.

Strategii pentru pariuri eficiente

Sunt multe strategii de pariuri pe care le poti avea in vedere, insa noi am ales sa vorbim doar despre cele mai importante dintre ele. Iata care sunt strategiile pe care trebuie sa le incerci si tu atunci cand joci la pariuri:

Strategia Martingale

De departe cea mai populara strategie la pariuri este strategia Martingale. Daca vei cauta pe internet informatii despre ea, sigur vei gasi o multime de articole pe acest subiect. Dar nu trebuie sa cauti pe internet, ci iti spunem noi tot ce trebuie sa stii despre aceasta strategie.

Este simplu de inteles aceasta strategie. Ea implica dublarea mizei ori de cate ori pierzi un bilet. In momentul in care ai obtinut un bilet castigator, atunci nu numai ca iti vei recupera pierderile ci totodata vei obtine si profit.

Poti aplica aceasta strategie pe bilete cu cota 2. Dubleaza miza ori de cate ori pierzi, iar cand in sfarsit biletul este castigator poti incepe seria de la capat.

Este o strategie foarte accesibila, deoarece poate fi jucata foarte usor, insa necesita o banca mare. Asta deoarece uneori vei pierde mai multe bilete la rand, caz in care vei ajunge la o miza destul de mare.

Poti incerca aceasta strategie la Superbet, deoarece este o agentie ce iti pune la dispozitie o oferta de pariere foarte generoasa. Nu esti convins ca trebuie sa faci asta? In acest caz, citeste aici Superbet pareri si cel mai probabil te vei convinge imediat ca in spatele recomandarii noastre sunt doar cele mai bune intentii.

Strategia Fibonacci

O alta strategie foarte apreciata printre pariori si mai ales adesea folosita este strategia Fibonacci. De ce merita sa ai aceasta strategie in vedere? Pentru ca este simplu de jucat si chiar eficienta putem spune noi.

Ce este sirul lui Fibonacci? El arata cam asa: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 35 samd. Observi deci ca incepand cu al treilea numar, acesta reprezinta suma dintre anterioarele doua cifre. Acum inchipuie-ti ca numerele de mai sus reprezinta mizele pe care tu le joci.

Stabileste o miza cu care sa incepi sa pariezi, sau un numar de unitati, iar la fiecare bilet pierdut, treci la urmatoarea miza din sir. Vei creste miza in functie de sirul lui Fibonacci pana cand vei obtine primul pariu castigator. Atunci cand se intampla asta, nu numai ca pierderile iti vor fi recuperate dar totodata vei obtine si profit. Acesta este obiectivul fiecarui parior, nu-i asa?

La fel precum in cazul strategiei prezentate anterior, anume strategia Martingale, uneori poate fi necesara o banca destul de generoasa, intocmai pentru a putea plasa si mize mai mari atunci cand se impune asta.

Strategia Easy Money

Apoi avem si strategia Easy Money, o strategie gandita mai ales pentru cei care nu au alocat un buget prea mare pentru pariurile sportive, motiv pentru care nu isi permit sa joace mize prea mari, asa cum poate fi necesar in cazul strategiilor prezentate anterior.

In cazul strategiei Easy Money, aceasta implica urmarea unui numar de pasi propus initial. Poate fi vorba, de exemplu, despre 10 pasi. Incepi cu o miza de 10 lei si pariezi pe cote mici, de regula mai mica de 1.50. Majoritatea pariorilor aleg sa aplice aceasta strategie pe cote de 1.20, deoarece acestea au sanse de reusita foarte mari.

Daca pariul este castigator, pariezi suma castigata pe un alt eveniment, la o cota asemanatoare. Faci asta pana cand toti cei 10 pasi sunt parcursi, iar in final vei avea o suma de bani frumoasa si cinstita.

Pentru a putea obtine castiguri mari, este necesar sa urmezi un numar mare de pasi. Prin urmare, este nevoie de rabdare si chiar de putin noroc, deoarece chiar si cotele mici mai pot fi pierzatoare.

Odata indeplinit obiectivul, o poti lua de la capat. Nu continua niciodata mai mult decat ti-ai propus initial, ci poti incepe un nou proiect folosind strategia Easy Money.

Tu folosesti o strategie la pariuri? Cel mai probabil ca este vorba despre una dintre strategiile de mai sus, nu-i asa?

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Patru noi spații de servicii moderne deschise pe A1, Nădlac – Arad, de către CNAIR

Articolul următor
Primele două unități ale Fermelor Ecologice Silvania (FES) se deschid la sediul cooperativei și în Zalău Value Centre.

Cea mai mare fermă bio din Europa se profilează pe dealurile Sălajului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share